Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

"Držte mi palce," povedala kráska (†30) na VIDEU: O pár minút bola aj s milencom mŕtva

Endah verila, že to bude jej šťastný deň. Zobraziť galériu (3)
Endah verila, že to bude jej šťastný deň. (Zdroj: YouTube/Instagram/Cokal Image/FB)

PERTH - Mladá žena, ktorá zomrela pri leteckom nešťastí na Deň Austrálie, netušila, že sa na sociálnej sieti delí o posledné okamihy svojho života. Endah Cakrawatiová krátko pred svojou smrťou zverejnila na Instagrame video, v ktorom svojich priateľov a fanúšikov žiada, aby jej držali palce. O čosi neskôr sa so svojím partnerom Petrom Lynchom (†52) zrútila v ním pilotovanom lietadle do rieky Swan v Perthe.

Zomrela letuška, ktorá ako jediná prežila pád lietadla v Československu

Záznam ukazuje, ako sa mladá žena teší, že sa s priateľom zúčastnia na leteckej šou pri príležitosti Dňa Austrálie, ktorý sa oslavuje 26. januára. Potom ju už vidno, ako sedí v kokpite so slúchadlami na ušiach a malý hydroplán vzlieta zo zeme. Pred 60-tisíc divákmi sa ale stroj zrútil do rieky. Trosky podľa portálu MailOnline vytiahli v sobotu.

Milenci zahynuli pri leteckom nešťastí
Zobraziť galériu (3)
Milenci zahynuli pri leteckom nešťastí  (Zdroj: YouTube/Instagram/Cokal Image/FB)

Peter Lynch mal tri deti a so svojou manželkou Laurou žili oddelene. Cakrawatiová pracovala posledné tri roky ako manažérka vzťahov s investormi v Lynchovej ťažobnej spoločnosti Cokol, ktorú muž založil v roku 2009.

Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Instagram/Cokal Image/FB)

Endah pôsobila v indonézskej pobočke v Jakarte, kde má firma svoje bane, rovnako ako na Borneu, v Tanzánii či Mozambiku. V minulosti sa živila ako modelka a v Indonézii hrala v televíznych reklamách. V júni na Facebooku napísala: "Mám skvelý život, skvelých priateľov, veľkú lásku... všetko je perfektné."

Viac o téme: Letecké nešťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu