Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenka prehovorila o unikátnom obrade: Môj príbeh lásky z Indie

Nikhil a Eunika si vymenili obrúčky. Zobraziť galériu (5)
Nikhil a Eunika si vymenili obrúčky. (Zdroj: FB/Bond Safari Kovalam)

KOVALAM/BRATISLAVA - Zahraničné médiá a aj Topky tento týždeň informovali o unikátnej "svadbe", ktorá sa prvýkrát odohrala v Indii. Slovenka Eunika Pogranová sa "vydala" za svojho priateľa Nikhila Pawara pod morskou hladinou. Ako sme sa od nej dozvedeli, v skutočnosti išlo o obrad výmeny obrúčok, ktorý sa dá na naše pomery prirovnať k zásnubám. Prezradila nám však o ňom ešte oveľa viac.

VIDEO Prvá svadba pod morskou hladinou v Indii! Nevesta zo Slovenska si splnila sen

Eunika sa s Nikhilom spoznala minulý rok počas dovolenky v Indii cez spoločnú priateľku. Stretla sa s ním na letisku v Kerale, ale ich city sa prehĺbili, až keď z krajiny odišla. "Veľa sme si písali, telefonovali a spoznávali, čo všetko máme spoločné aj tak ďaleko vzdialení od seba," povedala Topkám mladá Slovenka.

Na súši prišiel aj bozk.
Zobraziť galériu (5)
Na súši prišiel aj bozk.  (Zdroj: FB/Bond Safari Kovalam)

Keď sa vrátila opäť do Indie, Nikhil ju počas potápania požiadal o ruku. "To bol nádherný okamih, ktorý si budem do konca života pamätať," vyznala sa Eunika a dodala, že keď sa začali rozprávať o svadbe a o ich predstavách, obom sa zapáčila myšlienka obradu pod vodou, tak ako na zásnubách.

Takto Nikhil požiadal svoju vyvolenú o ruku.
Zobraziť galériu (5)
Takto Nikhil požiadal svoju vyvolenú o ruku.  (Zdroj: thehindu.com)

Slovenka prehovorila o unikátnom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thehindu.com)

"Ja som ale veľmi chcela mať svadbu v mojej domovskej krajine, na Slovensku, s čím Nik súhlasil. A teda sme sa rozhodli, že to spravíme takto s pomocou Bond Safari (spoločnosť, kde robí Nikhil inštruktora potápania - pozn. red.), kde Nik pracuje," vysvetlila Eunika.

Slovenka prehovorila o unikátnom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Bond Safari Kovalam)

V Indii je výmena obrúčok podobná našim zásnubám. Človek sa zaväzuje, že chce s druhou osobou vstúpiť do manželstva a táto dvojica to poňala naozaj v dobrodružnom duchu. Eunika by si však možno priala, keby sa to odohralo za trochu menej stresujúcich okolností. Na súši bolo neustále plno kamier, fotografov a reportérov.

"Ja som sa hlavne snažila užiť si Nikovu prítomnosť. Celý čas som sa tešila, ako sa strasiem kameramanov vo vode. A teda pod hladinou sme mali len dve kamery, čo bolo omnoho pohodlnejšie. Žiadny hluk foťákov ani otázky reportérov. To bolo niečo, čo som si užívala. Ticho dookola, jediné čo človek počuje, je jeho vlastné dýchanie," opísala Eunika priebeh obradu.

Medializovaná udalosť priniesla zaľúbencom veľkú pozornosť a popularitu, no priateľom musia teraz vysvetľovať, že svoji ešte nie sú, pretože nešlo o oficiálny manželský zväzok. Ten sa uskutoční až v lete na Slovensku. Eunika a Nikhil plánujú najbližší rok stráviť v Indii a ako sama hovorí: "potom uvidíme, určite skúsime aj EÚ".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu