Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Poľovníci chceli zjesť kolegovho psa!

Po psíkovi Harrym zostala majiteľovi len táto fotografia.
Po psíkovi Harrym zostala majiteľovi len táto fotografia. (Zdroj: BLESK)

Z vychádzky revírom so svojím psom Harrym (4) sa miestny policajt Josef H. vrátil sám. Pred pohostinstvom v Dobrej na Havlíčkobrodsku mu psa ukradli jeho dvaja kolegovia. Dvojica poľovníkov (74 a 34) z Dobrej pri Havlíčkovom Brode ukradla psa, ktorého potom zabili, rozporcovali a takmer zjedli!

"Bežal predo mnou. Keď som prišiel k pohostinstvu, bol Harry preč," opísal posledné chvíle so svojim psom pán Josef. Skúsený policajt začal ihneď po svojom miláčkovi pátrať v okolí. Keď v lese našiel vnútornosti, bolo mu jasné, že je zle! Podľa výpovedí svedkov a niektorých dôkazov rýchlo vedel na koho sa obrátiť...

"Obaja páchatelia, psa, ktorý pred pánom pribehol k pohostinstvu, vzali a odviedli do lesa. Tam ho zastrelili, vypitvali a stiahli z kože," opísala konanie svojráznych poľovníkov hovorkyňa havlíčkobrodskej polície Jana Mazourová. Šokujúce je, že starší z dvojice poľovníkov zastáva v miestnom revíre funkciu poľovníckej stráže.

"Nechceli sme ho zjesť...," šomral včera previnilo starší z nich. Pritom majiteľ našiel svojho štvornohého miláčika naporcovaného na pekáči. "V súvislosti s tým je za spoluprácu na trestnom čine krádeže stíhaný aj tridsaťpäťročný komplic oboch poľovníkov, ktorý psa pripravoval v kuchyni," dodala hovorkyňa Mazourová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu