Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôza v oblakoch: Pasažierom oznámili smutnú správu, potom prišli minúty v mučivých bolestiach

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO/LÁHAUR - Let z Kanady do Pakistanu sa poriadne zamotal. Lietadlo pakistanských aeroliniek muselo nečakane zmeniť smer a núdzovo pristáť vo Veľkej Británii. Nešlo o žiadnu teroristickú hrozbu ani technické problémy. S trochou irónie možno povedať, že zlyhal ľudský faktor.

Pakistanský Boeing 777-200 čelil bizarnému problému. Lietadlo malo niekoľkohodinové meškanie a muselo pristáť na letisku v Manchestri po tom, ako v ňom niekto z cestujúcich zablokoval všetky toalety. Do jednej z nich totiž hodil „niečo tvrdé“ a vyradil z prevádzky všetky ostatné toalety tým, že zapchal odpadové potrubie.

Lietadlo Ryanair muselo núdzovo pristáť v Pise: VIDEO Drsná bitka na palube

V Manchestri muselo lietadlo spoločnosti Pakistan International Airlines (PIA) čakať dlhé tri hodiny, kým sa mohlo znova vydať na let. Podľa pakistanskej spoločnosti by mali cestujúci dôsledne dodržiavať všetky pokyny na toaletách.

Lietadlo mierilo z Toronta do pakistanského mesta Láhaur, keď sa nad Severným morom objavil bizarný problém s toaletami, približne 200 míľ od Manchestru. Po mimoriadnom pristátí muselo prejsť lietadlo technickými prehliadkami a cestujúci sa nakoniec dostali do cieľovej stanice až s 5-hodinovým oneskorením, uviedli britské médiá.

 

Viac o téme: LietadloBoeingPakistanMimoriadne pristátie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu