Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prípad Kramný opäť ožíva, ďalší dôkaz v megaprocese: Otázka na detektore lži, ktorá mu zlomila väz!

Petr Kramný Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný (Zdroj: profimedia.sk)

OSTRAVA - Česko, ale aj Slovensko má ešte v čerstvej pamäti ostro sledovaný proces s Petrom Kramným (38), ktorému súd vymeral trest odňatia slobody na 28 rokov za vraždu svojej manželky Moniky (36) a dcérky Klárky (8). On sa stále cíti nevinný, no teraz vyplávali na povrch šokujúce informácie, ktoré mu zlomili väz.

Monika s Klárkou zomreli v lete 2013 na dovolenke v Egypte. Manžel a otec si už odpykáva trest. Pred zatknutím sa sám prihlásil na polícii. V priebehu vyšetrovania podstúpil aj vyšetrenie na detektore lži. Ten odhalil viac, ako sa Kramný domnieval. 

Vyšetrovatelia smrti Kramného najbližších muža nešetrili. "Pýtali sa, či nepremýšľal, ako naložiť s bezvládnymi telami. Povedal nie, ale klamal," uviedol zdroj pre český blesk.cz. Polícia ďalej chcela vedieť, ako s telami nakladal. Pýtali sa ho, či poskytol svojej manželke a dcérke prvú pomoc, keď ich našiel. "Kramný síce odpovedal, že áno, lenže prístroj to vyhodnotil ako lož," povedal zdroj.

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)


Prečítajte si aj:

Padol ROZSUDOK v megaprocese s Kramným: Vinný! Koľko rokov dostal za vraždu manželky a dcérky?


Po výsluchu na detektore lži kriminalisti Kramného 17. februára 2014 zadržali. Momentálne si odpykáva trest odňatia slobody vo výmere 28 rokov vo väznici Mírov. Monika a Klárka zomreli podľa súdu po zásahu elektrickým prúdom na dovolenke v Egypte. 

Viac o téme: Detektor lžiMonikaKlárkaPetr Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu