Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V USA sa šíri vlna nadrogovaných: Heroínové peklo, muž natočil ďalšie "zombie" VIDEO v uliciach

Drogy si vybrali svoju daň. Zobraziť galériu (3)
Drogy si vybrali svoju daň. (Zdroj: FB)

MEMPHIS - Namiesto toho, aby svedkovia dvojici privolali záchranku, len sa prizerali, dobre sa bavili a natáčali si ju na mobilné telefóny. Manželia pritom v pondelok skolabovali priamo na ulici, keď sa predávkovali heroínom, ale zdá sa, že pre okoloidúcich boli len zaujímavým divadlom a nie ľudskými bytosťami. Videá z incidentu vyvolali vlnu pohoršenia. Nie je to však prvý prípad tohto druhu. V septembri sa objavili fotografie zdrogovaných rodičov, ktorí sedia bez života v aute na predných sedadlách a vzadu majú dieťa. Závislosť na heroíne, morfíne, fentanyle či kodeíne dosiahla v USA v posledných rokoch rozmery epidémie.

Dovolenkár doplatil na obľúbenú drogu lásky: Bizarná smrť sexuálneho draka (†54) na FOTO

Americká polícia informovala, že manželia zostali nehybne ležať na chodníku vo Walgreens pri Memphise vo vykrútených polohách po tom, čo si šnupli heroínu, ale namiesto toho, aby sa dočkali pomoci od okoloidúcich, udial sa pravý opak. Početní svedkovia si ich fotili, natáčali na mobilné telefóny a zabávali sa. Jedným z nich bol aj Courtland Garner, ktorý dokonca streamoval zábery naživo a neodpustil si ani komentár.

V USA sa šíri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Dvojicu nakoniec odviezla do nemocnice záchranka po tom, čo jeden z prechádzajúcich motoristov zavolal na linku 911. Garner však kvôli tomu, že neposkytol pomoc, žiadne výčitky svedomia nemá a bráni sa tým, že jeho video pomôže aspoň deti uchrániť pred nebezpečenstvom užívania drog. "Je známe, že deti trávia čas na sociálnych sieťach, a keď uvidia toto video, viete, čo povedia? "Nechcem vyzerať takto hlúpo, ako oni. Nechcem brať drogy"," uviedol.

V USA sa šíri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Video bolo od pondelkového zverejnenia zobrazené už miliónkrát a užívatelia na facebooku kritizujú postoj okolostojacich, ktorí nerobili nič iné, len mysleli na svoje pobavenie. V komentároch sa píše, že ich prístup bol nechutný a mali by sa zamyslieť nad tým, ako sa správali, pretože išlo o ľudí, ktorí potrebovali urýchlené lekárske ošetrenie.

Viac o téme: DrogyHeroínPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu