Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné odhalenie z utečeneckého tábora v Calais: Sexuálne orgie s dobrovoľníčkami!

Utečenecký tábor v Calais Zobraziť galériu (3)
Utečenecký tábor v Calais (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na povrch vyplával škandál týkajúci sa migrantov prebývajúcich vo francúzskom Calais. Vraj s nimi spávajú dobrovoľníčky, ktoré im tam majú poskytovať potrebnú pomoc. Má to byť len štipka ľadovca nechutností, ktoré sa tam odohrávajú.

Vo francúzskom prístavnom meste Calais sa údajne dejú absolútne nemorálne veci. Podľa nemenovaného informátora tam dobrovoľníci spávajú s migrantmi. Za jediný deň vystriedajú vraj až niekoľko mužov, resp. žien. "Berú to ako nejaký festival sexu, je pre nich ťažké udržať na sebe nohavice," uviedol zdroj. Dvoch pracovníkov so zlou povesťou už z tábora vyhodili. 

V tábore pri Calais
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Niektorí z migrantov, ktorí sa podriaďujú túžbam dobrovoľníkov, nedosiahli pritom ešte ani hranicu povoleného sexu. "Muži v calaiskej džungli spávajú aj s prostitútkami, striedajú si partnerov jedna radosť. A stavím sa, že to je len malá časť nechutného príbehu, ktorý sa tu odohráva," pokračuje informátor. 

VIDEO hrôzy v Calais: Gang migrantov zablokoval vodiča, teror prišiel vždy, keď šliapol na pedál

Zareagovať stihli už aj dobrovoľníci. Tí spomínané tvrdenia vyvrátili a kritizujú to, že ich informátor prepieral takto verejne. Jeden z nich sa ale prekvapivo viacmenej postavil na jeho stranu, keď vyhlásil: "Je naozaj zarážajúce, že nás viac zaujíma naša reputácia a to, čo o nás napíše tlač, ako údajne sexuálne zneužívanie." 

Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov v tejto súvislosti uviedol, že má "nulovú toleranciu" voči sexuálnemu vykorisťovaniu prebiehajúcimu v utečeneckých táboroch. 

Pikantné odhalenie z utečeneckého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Pri Calais medzičasom začali s výstavbou múra, ktorý má zastaviť migrantov z miestneho tábora prenikať načierno trajektami do Veľkej Británie. Tábor, známy ako Džungľa, by mal byť pritom zlikvidovaný do konca roka. Momentálne sa v ňom nachádza viac ako sedemtisíc ľudí. Táboriacich utečencov prerozdelia do záchytných stredísk po celom Francúzsku. 

Viac o téme: SexDobrovoľníciUtečenecký táborCalais
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu