Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexguru ponúkol pomoc zronenému Bradovi Pittovi: VIDEO Moje Rusky ti ukážu, čo je vášeň

Aleks Lesli nemá o krásavice okolo seba núdzu. Zobraziť galériu (2)
Aleks Lesli nemá o krásavice okolo seba núdzu. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Návrh Angeliny Jolie na rozvod by nemal nechať jej ešte stále manžela Brada Pitta so zlomeným srdcom, hovorí kontroverzný ruský sexpert, ktorý je ochotný sa s ním podeliť o svoje dievčatá. Sexuálny terapeut, známy svojim háremom krásnych žien, ponúkol hollywoodskemu hercovi pomoc pri zahnaní žiaľu, a to tak, že mu požičia sedem svojich najlepších konkubín.

Chyba, na ktorú ženy doplácajú: TOTO je jedna vec, ktorá sa robí až po sexe, nie pred ním

Kontroverzný sexguru Aleks Lesli napísal knihy o umení zvádzania a vedie semináre po celom svete. Teraz je však pripravený podeliť sa o niektoré zo svojich žien, o najsľubnejšie študentky, ktoré navštevujú jeho semináre sexuálnej emancipácie. Dokonca natočil aj video, v ktorom ponúka Bradovi Pittovi šancu, ktorá sa naskytne iba raz za život.

Sexguru ponúkol pomoc zronenému
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ahoj, Brad! Mám trochu problém, idem na Mars a musím prenechať niekomu svoj hárem. Môžem veriť len tebe, dôveryhodnému a dobrému mužovi," hovorí na zázname Lesli, ktorý si želá, aby herec po rozpade manželstva spoznal opäť "skutočnú vášeň" s ruskými ženami. Podľa neho sú totiž Rusky v posteli oveľa lepšie, ako ženy ktorejkoľvek inej národnosti a vyzýva Pitta, aby navštívil jeho vlasť.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

"Moje dievčatá rozžiaria Pittovu samotu a ukážu mu, čo je skutočná vášeň a láska," dodáva sexguru. Vraj existuje iba jeden problém, a to, že by to 52-ročný herec nemal ľahké s jeho háremom. Ženy na zázname totiž odriekavajú slová: "Chceme sex!" a je teda jasné, čo by hviezdu filmového plátna pri návšteve Ruska čakalo.

Viac o téme: Brad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu