Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma v Kolíne nad Rýnom: Z centra mesta hlásia streľbu, dvaja páchatelia sú na úteku

Polícia hľadá stopy. Zobraziť galériu (2)
Polícia hľadá stopy. (Zdroj: SITA)

KOLÍN NAD RÝNOM - Zranením jednej osoby sa skončila dnes nadránom hádka pred koktailovým barom v centre Kolína nad Rýnom, pri ktorej boli použité strelné zbrane.

Polícia v tejto súvislosti pátra po viacerých podozrivých, ktorí sú na úteku, informovala internetová verzia miestneho denníka Kölner Stadt-Anzeiger. Podľa vyjadrenia policajnej hovorkyne Cathrine Mausovej, ktoré priniesla agentúra AP, utrpel bližšie neidentifikovaný muž pri tejto potýčke ťažké zranenia. O aké zranenia ide, bezprostredne známe nebolo. Hádku viacerých osôb pred nočným barom Noon nahlásili okolo 03.45 h okoloidúci, ktorí počuli trieštenie skla. Podľa AP sa na mieste našli "rozbité sklo a látka, ktorá vyzerala ako krv".
 
Svedkovia podľa nemeckého denníka vypovedali o incidente, do ktorého boli na ulici v centre mesta zapojení štyria ľudia. Jeden muž bol zranený nožom do nohy a z miesta ušiel v automobile. Útočník po ňom vystrelil, ale zasiahol vraj iba auto. V júli Nemecko čelilo v jedinom týždni štyrom útokom, z ktorých dva - vo Würzburku a Ansbachu - boli teroristické.
Viac o téme: StreľbaKolín nad Rýnom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu