Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Záhadná smrť Valentyny (†24): Muža videli, ako ju vyhodil z okna, potom nastalo ďalšie peklo

Valentyna P. Zobraziť galériu (2)
Valentyna P. (Zdroj: Polícia ČR)

LIBEREC - Českí policajti v piatok popoludní našli telo dvadsaťštyriročnej Ukrajinky Valentyny P., ktorá sa zrejme stala obeťou trestného činu. Podľa svedka spadla mladá žena v stredu neskoro večer z okna zo zvýšeného prízemia domu pri autobusovej stanici v Liberci, za ňou vyskočil muž a odniesol ju preč. Telo policajti našli v blízkom parčíku, po páchateľovi pátrajú.

Kráska (†27) z Google zomrela strašnou smrťou: Išla si zabehať, o pár hodín našli znetvorené telo

Polícia oznámenie svedka prijala v stredu o 22:58. "Na adrese, ktorú muž uviedol, našli policajti maloletého chlapca, ktorý bol v byte sám," uviedla krajská policajná hovorkyňa Vlasta Suchánková. Policajti sa o neho postarali a potom vyrozumeli odbor sociálnoprávnej ochrany detí, ktorý chlapca umiestnil do detského zariadenia.

"V byte potom kriminalisti našli a zaistili väčšie množstvo stôp, z ktorých bolo zrejmé, že sa tam stal násilný čin," dodala Suchánková. Polícia sa obávala, že žena je vážne zranená či ohrozená na živote, preto po nej vyhlásila pátranie. Príčinu smrti mladej ženy musí určiť súdna pitva.

Záhadná smrť Valentyny (†24):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Podľa informácií TV Nova susedia z bytu, kde Valentyna bývala, počuli drsnú hádku. "Ja hovorím: Vali, ty ma počuješ? Ty ma počuješ? A ona: Pomoc, pomoc! On ma zabije! A potom už nič nehovorila," uviedla svedkyňa. Muž vyhodené telo ženy pravdepodobne odniesol, zhodil do rieky a potom ho vodou ťahal až pod križovatku. Kvôli zahladeniu stôp sa neskôr vrátil na miesto činu. Susedia ho totiž videli s igelitovými vreckami na nohách, keď skákal s balkóna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu