Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vražda zachytená na VIDEu: Kamarátke dala do kávy kyanid a pozerala sa, ako umiera

Kamarátky si sadajú za stôl
Kamarátky si sadajú za stôl (Zdroj: YouTube)

JAKARTA - Bezpečnostné kamery zachytili zlovestný moment, kedy mladá žena otrávila svoju kamarátku, ktorá sa len nedávno vydala. Do kávy jej nasypala kyanid, aby sa pomstila za to, že jej stroskotal vzťah. Trest ju neminie, možno dokonca dostane ten najvyšší.

Video zachytáva, ako do reštaurácie v Indonézii prídu tri kamarátky a sadnú si za stôl. Prezerajú si menu a bývalá študentka dizajnu, Mirna Salihinová, si zatiaľ objedná ľadovú kávu. Usrkáva z nej, pričom netuší, že jej spoločníčka z nej urobila smrteľný koktejl, keď do neho nasypala cyankáli. Okamžite sa začne zvíjať v silných bolestiach a Jessica Wongsová sa tomu len škodoradostne prizerá. Mirna krátko nato kolabuje a umiera. 

Wongsová bola obvinená zo Salihinovej vraždy. Manžel obete prežíval muky, keď si na súde pozrel video zachytávajúce smrť jeho milovanej ženy. "Je očividné, že trpí veľkými bolesťami, niekoľkokrát si zamávala rukou pred ústami v snahe naznačiť, že prehltla nejakú otravu. Patológ povedal, že kyanid jej úplne rozožral žalúdok," uviedol Arief Soemarko. 

Priateľstvo medzi Mirnou a Jessicou, ktorá je austrálskou občiankou, začalo škrípať po tom, ako údajne kvôli Mirninej zlej rade Jessice stroskotal vzťah. Wongsová trpí vážnymi psychickými problémami, štyrikrát sa pokúsila o samovraždu, vyhrážala sa kolegom v práci aj svojmu bývalému priateľovi a taktiež opitá spôsobila autonehodu. Prokuratúra žiada pre obžalovanú trest smrti. 

Viac o téme: VraždaIndonéziaOtravaKyanid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu