Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka roka pozabudla na svoje dvojičky (9): Vysvetlenie nemá obdoby, ráno čakal políciu šok!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook)

BENIDORM - O poriadny rozruch sa postarala britská mamička na dovolenke v Španielsku. Pokojne si popíjala a o svojich dvoch synov sa vôbec nestarala. Dvojičky mamu zúfalo hľadali, ráno čakal všetkých poriadny šok.

Nezodpovednú matku zatkli v španielskom Benidorme po tom, čo sa muži zákona dozvedeli, že svoje deväťročné deti nechala napospas osudu a sama si užívala. Jedného z bratov polícia zastavila, keď ho videla samého zúfalo sa prechádzať po letovisku Costa Blanca. Mužom zákona povedal, že hľadá svoju mamičku. Chlapca zobrali so sebou na policajnú stanicu. Povedal im, že má brata, dvojča. 


Prečítajte si aj:

Šokujúce VIDEO únosu v Košiciach: Chlapčeka (4) vytrhol mame, zasiahol odvážny cestujúci!


Policajti sa následne vybrali hľadať aj jeho. O tri hodiny ho našli ležať pod dverami izby, v ktorej trávili dovolenku. Polícia sa následne vybrala matku hľadať tam, kde ju deti videli naposledy, neuspeli. Našli ju až na druhý deň ráno. Spala v posteli v izbe rekreačného zariadenia, synovia jej očividne nechýbali. 

Mama sa o deti "postarala"

Ako informuje mirror.co.uk, chlapci polícii povedali, že mama im dala peniaze, aby si kúpili niečo na jedenie a ona bola v bare. Keď sa ale vrátili, už ju na mieste nenašli, a preto sa rozhodli, že ju pôjdu hľadať. 

Ranné prebudenie

Španielska polícia uviedla, že 40-ročnú ženu zatkla kvôli tomu, že opustila svoje deti a sama pila v baroch. "Pátranie po ich mamičke pokračovalo celú noc, kým bola nájdená o 8-mej hodine nasledujúceho rána, ako pokojne spí v prázdninovom byte," uviedla polícia. Žena tvrdila, že deti sa jej stratili okolo ôsmej večer. Priznala, že si vypila a deti nešla hľadať, ale upozornila políciu, že asi išli do izby. Polícia meno nezodpovednej matky nezverejnila, ani trest, ktorý jej vymeral súd.   

Viac o téme: AlkoholDvojičkyTuristkaBenidorm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu