Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajti zachránili svokru šéfa Formuly 1: Únoscovia pýtali najvyššie výkupné v dejinách Brazílie

Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone (Zdroj: SITA)

SAO PAULO - Unesenú svokru dlhoročného šéfa svetového šampionátu Formuly 1 Bernieho Ecclestona oslobodili policajti v brazílskom Sao Paule. Pri zásahu zadržali dvoch únoscov, oznámila v nedeľu tamojšia polícia.

Aparecida Schuncková (67), ktorú zadržiavali viac ako týždeň, pri operácii neutrpela zranenia. Noviny O Globo zverejnili na svojej stránke zábery zachytávajúce, ako sa po oslobodení s úľavou objíma s príbuznými na policajnej stanici, píše agentúra DPA.

Schunckovej dcéra Fabiana Flosiová (38) je treťou manželkou britského miliardára Ecclestona (85). Obaja sa zoznámili v roku 2009 počas Veľkej ceny Brazílie v Sao Paule, kde bola právnička Flosiová pravou rukou šéfa tamojšieho motoristického okruhu. Sobáš mali po rozchode s dovtedajšími partnermi o tri roky neskôr.

K únosu Schunckovej došlo v piatok 22. júla v jej dome v Sao Paule, polícia však odvtedy správy o ňom oficiálne nepotvrdila ani nepoprela. V dnešnom oznámení však uviedla, že požadované výkupné vo výške 120 miliónov realov, čo je v prepočte okolo 33 miliónov eur, nebolo vyplatené. Išlo o najvyššiu požiadavku na výkupné v dejinách brazílskej kriminalistiky.

Viac o téme: únosSvokraSao PauloBernie Ecclestone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu