Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodinná dovolenka na Kanárskych ostrovoch skončila hrôzou: Dievča (13) sa stratilo, znásilnili ho

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN/TENERIFE - Španielske úrady varujú dovolenkárov, aby dbali viac na bezpečnosť - svoju vlastnú, ale najmä svojich detí. Stalo sa tak po tom, čo sa minulý týždeň na jednom z Kanárskych ostrovov odohral otrasný prípad znásilnenia.

Vydarené rande z internetu sa zvrhlo na horor: Žena zverejnila otrasné FOTO po znásilnení

Iba 13-ročná Írka bola znásilnená na pláži na Tenerife po tom, čo sa počas dovolenky vzdialila od svojho brata. Tínedžerku napadol páchateľ v blízkosti nákupného centra v Playa de las Américas minulý štvrtok približne o druhej hodine ráno. Polícia po útočníkovi intenzívne pátra, existuje však oprávnené podozrenie, že by mohlo ísť o turistu, ktorý už opustil ostrov.

Miestne médiá opísali dievča ako turistku, ktorá bola vonku so svojím bratom, ale z neznámych príčin sa súrodenci od seba oddelili. K znásilneniu malo prísť pri mieste, ktoré je vychytené svojimi barmi a nočnými podnikmi. Obeť následne ošetrili v nemocnici a o incidente bola upovedomená polícia. Podozrivý útočník bol pravdepodobne beloch.

Hovorca polície potvrdil, že prebieha vyšetrovanie, ale odmietol uviesť bližšie informácie. Do prípadu sú zapojení špecialisti a akciu koordinuje miestny vyšetrujúci sudca. "Z opisu dievčaťa daného polícii by mohlo ísť o turistu a teda je zrejmý záujem, aby bol identifikovaný a nájdený skôr, než opustí ostrov," uviedol zdroj.

Oblasť, kde k sexuálnemu útoku došlo, sa nachádza neďaleko miesta, kde 22-ročný Brit v marci takmer vykrvácal po tom, čo mu útočník prerezal hrdlo na terase krčmy. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: ZnásilnenieTenerife
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu