Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nicole (20) šla do Turecka na rande naslepo: Ocitla sa uprostred puču s chlapom, čo sa jej bojí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: facebook, Tinder)

LONDÝN - Spontánna mladá žena neváhala a keď s ňou nemohla ísť na dovolenku sestra a matka, našla si na internetovej zoznamke okamžite náhradu. Britská zdravotná sestra sa odhodlala odletieť na rande naslepo do Turecka, kde sa ocitla uprostred vojenského pokusu o prevrat. A to nie je ešte ani zďaleka všetko.

Vydarené rande z internetu sa zvrhlo na horor: Žena zverejnila otrasné FOTO po znásilnení

Nicole Grahamová mala v pláne stráviť dovolenku v prímorskom letovisku Marmaris s matkou a mladšou sestrou, ale problémy s pasmi im zabránili cestovať, tak si za spoločníka vybrala muža, ktorého spoznala na zoznamke.

V Turecku pristála len niekoľko hodín predtým, ako došlo k puču, ktorý si vyžiadal viac než sto mŕtvych. Teraz je jednou z tisícov britských výletníkov, ktorí uviazli v krajine kvôli množstvu zrušených letov. Navyše ani so svojou novou známosťou si nepadli veľmi do oka.

Nicole (20) šla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, Tinder)

"Vypýtala som si od neho 150 libier na dovolenku a stretli sme sa na letisku nasledujúci deň. Som spontánne dievča, milujúce zábavu, a myslela som, že je to lepšie, ako ísť na vlastnú päsť," uviedla pre The Mirror zdravotná sestra, ktorá už za svoj počin zožala kritiku.

Jej náprotivok 22-ročný Phil Stephenson opísal toto rande ako spontánny akt: "Spýtala sa ma, či by som chcel ísť a bez veľkého premýšľania som súhlasil, pretože som jednoducho taký typ. Teraz som na mieste zmietanom nepokojmi, ale ak mám byť úprimný, mám väčší strach z nej."

Nicole (20) šla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, Tinder)

"Všetci hovoria o prevrate, ale život pri hoteli je normálny. Myslel som, že to bude zábava, že to dievča bude rovnaké ako ja. Ale ona chcela, aby sme sa k sebe správali ako manželský pár, hoci sme sa ešte len stretli," uviedol mladík, podľa ktorého ľudia piatok v hoteli počuli výstrely.

"Chcem sa vrátiť domov a rezervoval som si let, ale ak sa veci upokoja, mohol by som zostať po zvyšok týždňa, hoci medzi mnou a ňou to nie je dobré. Dokonca sa naštvala, keď som mal v lietadle na ušiach slúchadla," dodal Phil.

Nicole sa teraz tvári, že o nič nejde a má v úmysle v Turecku zostať po tom, čo sa spriatelila s ďalšími hotelovými hosťami.

Viac o téme: RandeTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu