Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najhorší výlet mladíkov na Cypre: Nastúpili na loď do hotela, skončili na hororovom mieste

Nechcený výlet. Zobraziť galériu (2)
Nechcený výlet. (Zdroj: fb, snapchat)

LONDÝN - Traja britskí dovolenkári sa postarali sami sebe o nezabudnuteľný zážitok vďaka množstvu skonzumovaného alkoholu, keď miesto v hoteli na Cypre skončili vo vojnou zničenej Sýrii. Stačila pritom obyčajná nepozornosť, podporená riadnou opicou, kvôli ktorej nastúpili na nesprávnu loď.

Rodinná dovolenka na Kanárskych ostrovoch skončila hrôzou: Dievča (13) sa stratilo, znásilnili ho

Lewis Ellis (25) z Manchestru, Alex McCormick (19) z Essexu a James Wallman (23) z Hertfordshire, ktorí pracujú ako pomocná sila v rezorte Ayia Napa na Cypre, si svoju hroznú chybu uvedomili, až keď boli niekoľko desiatok kilometrov od pevniny a na dosah k Sýrii, kde v mnohých oblastiach stále vládne teroristická organizácia Daeš.

Najhorší výlet mladíkov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb, snapchat)

Trojica sa bola vonku baviť a posledný klub zatváral o pol ôsmej ráno, takže o deviatej chceli nastúpiť na loď, ktorá by ich odviezla späť k rezortu. Akosi si však vďaka množstvu alkoholu nevšimli, že si vybrali zlý dopravný prostriedok. Spamätali sa až v polovici cesty medzi Cyprom a Sýriou, kedy sa už poriadne vzdialili od pevniny.

Spanikárení Briti žiadali posádku, aby loď otočila, ale tá im mala nariadiť, že musia zostať, až kým ich nevyložili na ruskej vojenskej základni v Tartuse, ktorá sa nachádza iba 80 km od spustošeného Homsu. Mladíci sa vyjadrili, že to, kde sú, zistili presne až vtedy, keď na Facebooku zverejnili status a uvideli lokalitu telefónu.

Najhorší výlet mladíkov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb, snapchat)

Nakoniec sa im podarilo nájsť prekladateľa, ktorý sa na ich situácii dobre pobavil. Vtedy sa im to vôbec nezdalo smiešne, ale Alex očakáva, že jedného dňa aspoň bude mať o čom rozprávať svojim deťom. Hlavne, že sa napokon dostali späť. Overiť si pravdivosť tejto historky je ťažké, ale Lewis pre portál express.co.uk tvrdí, že sa udalosť skutočne stala a oni skončili v Sýrii.

Viac o téme: DovolenkaCyprusSýria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu