Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Omyl bude mátať tínedžerku (17) do konca života: Na dovolenke v Španielsku si prešla peklom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

TENERIFE - Britská tínedžerka bola znásilnená po tom, čo ju uniesol neznámy muž, ktorého si pomýlila s taxikárom. Páchateľ 17-ročnú dievčinu odviezol na odľahlé miesto, kde ju sexuálne napadol. Obeť k nemu nasadla v obľúbenom stredisku Playa de las Americas na juhu španielskeho ostrova Tenerife. Svedok upozornil na jej krik políciu, ktorá násilníka zadržala.

Rodinná dovolenka na Kanárskych ostrovoch skončila hrôzou: Dievča (13) sa stratilo, znásilnili ho

K incidentu došlo podľa portálu MailOnline v stredu okolo pol tretej nadránom. Tínedžerka z Blackburnu sa bavila v podnikoch pri nákupnom stredisku Las Veronicas. Táto oblasť je vyhľadávaná turistami pre svoj bujarý nočný život.

Omylom mala nasadnúť do čierneho Opla Astra, ktorý si pomýlila s privolaným taxíkom. Miestne médiá informovali, že vodič ju vyzliekol donaha a znásilnil po tom, čo ju namiesto na udanú adresu v blízkosti nákupného centra, kde bývala, odviezol na menej frekventované miesto.

Polícia štátnu príslušnosť zadržaného nezverejnila. Zatiaľ nie je jasné, či ho vypočul aj vyšetrujúci sudca. Očakáva sa, že bude vzatý do väzby.

Koncom mája bola na pláži pri tom istom obchodnom stredisku znásilnená iba 13-ročná Írka, ktorá sa oddelila od svojho brata, s ktorým bola vonku. .

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu