Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čech (61) lieta v poriadnych problémoch: V dodávke prevážal 28 migrantov z Afriky

 V dodávke sa tlačilo 28 ľudí Zobraziť galériu (2)
V dodávke sa tlačilo 28 ľudí (Zdroj: Foto: polícia Hampshire)

PORTSMOUTH - Polícia v Anglicku objavila pri náhodnej kontrole v nákladnom aute až 28 migrantov z Afriky. Zarážajúce je, že vodičom dodávky bol 61-ročný Čech. Muž má čo vysvetľovať.

Migrantov pôvodom z Afriky objavila polícia z juhoanglického Portsmouthe v nákladnom aute. Riadil ho 61-ročný český občan. Informovala o tom spravodajská stanica BBC

Desať Sudáncov, sedem Etiópčanov a jedenásť Eritrejčanov objavili britskí policajti v nákladnom priestore vozidla českého vodiča pri dopravnej kontrole už v nedeľu.  Jeden z prevážaných migrantov zostáva podľa britského ministerstva vnútra v starostlivosti lekárov, jedného maloletého prevzali úrady sociálnej starostlivosti.

 


Prečítajte si aj:

Krvavá dráma na stanici metra: Viedeň zažila hromadnú bitku migrantov


Zadržaný český vodič, ktorý je podozrivý z pomoci migrantom pri nelegálnom vstupe do Spojeného kráľovstva, bol do augusta prepustený na kauciu. 

Čech (61) lieta v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia Hampshire)

Afričania sú podozriví, že sa v kajine nachádzajú nelegálne. Ak sa dohady potvrdia, nemajú právo ostať v Anglicku, a tak ich čaká deportácia. Predpokladá sa, že do Spojeného kráľovstva sa dostali trajektom z Francúzska.

 

Viac o téme: MigrantiAfrikaČech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu