Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najbrutálnejšia vražda v histórii krajiny: Pedofil si vyhliadol chlapca, nasledoval masaker

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

RUPPERSWIL - Švajčiarskej polícii sa vo štvrtok, po 146 dňoch intenzívneho pátrania, podarilo identifikovať a zadržať páchateľa jedného z najbrutálnejších zločinov v histórii krajiny - štvornásobnej vraždy z Rupperswilu z 21. decembra 2015.

Predstavitelia orgánov činných v trestnom konaní dnes informovali o smutných podrobnostiach na tlačovej konferencii, ktorej obsah sprostredkovalo internetové vydanie denníka Blick.Zadržaným dôvodne podozrivým, ktorý sa medzičasom k činu priznal, je 33-ročný doteraz bezúhonný švajčiarsky študent-pedofil. Za jeho činom bol fakt, že si mladšieho syna 48-ročnej ženy vybral ako obeť a následne podrezal hrdlo nielen jemu, ale aj jeho matke, staršiemu bratovi i jeho priateľke. Aj podpálenie domu si podobne ako vraždu vopred naplánoval so zámerom zahladiť stopy.

Polícia, ktorá dlho nemala podozrivého, nepoznala motív činu a mala do činenia so štyrmi evidentne zavraždenými osobami, ktorých telá sa našli vo vyhorenom dome neďaleko švajčiarsko-nemeckej štátnej hranice, vypísala za informácie, ktoré by viedli k dolapeniu vraha, vo februári historicky najvyššiu odmenu - 100.000 švajčiarskych frankov. Túto však nebude potrebné vyplatiť, pretože k zadržaniu muža nepomohli občania, ale neúnavná práca 40-člennej špeciálnej skupiny kriminalistov.

Viac o téme: ŠvajčiarskoPedofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu