Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Otrasný masaker futbalových fanúšikov Real Madrid: Daeš zaútočil v kaviarni, 14 mŕtvych!

tragédia v Samarre
tragédia v Samarre (Zdroj: youtube.com)

SAMARRA - Obrovská tragédia sa stala medzi futbalovými fanúšikmi Real Madrid. Vrahovia Daeš nabehli do kaviarne, kde sa práve nachádzali, a spustili smrtiacu paľbu. K zemi padlo 14 nevinných.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Teroristi Daeš zmasakrovali fanúšikov Real Madrid v klube, kde sa schádzali. Pri útoku v Samarre, neďaleko irackého hlavného mesta Bagdad, bolo pri desivom útoku zranených aj najmenej 20 ľudí.  

 

Ako informuje thesun.co.uk, prezident klubu fanúšikov Realu Madrid v Samare Ziad Subhan povedal: "Skupina islamských teroristov, prišla do kaviarne, vyzbrojená AK-47, spustila náhodnú streľbu na každého, kto sa nachádzal vo vnútri".

Futbalový klub už vyjadril sústrasť rodinám obetí masakru. Je im ľúto, čo sa stalo ich fanúšikom v Iraku.

 

Na otázku, čo bolo podľa neho motívom útoku odpovedal: "Nemajú radi futbal, myslia si, že je antimoslimský. Jednoducho vykonávajú útoky, ako je tento. Je to hrozná tragédia".

 

 

Útočníci z miesta utiekli, o niekoľko hodín jeden z nich odpáli vestu, ktorú mal na sebe, na trhu so zeleninou. Štyria útočníci boli zabití a dvaja sú vážne zranení, po tom čo došlo k prestrelke s políciou. Svedok pre agentúru Reuters uviedol, že videl spálené telo visiace dole hlavou na mieste mimo kaviarne v piatok ráno. 

 

Viac o téme: FutbalMasakerFanúšikovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu