Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Víkendové nešťastia: Nepozornosť matiek sa zvrtla v peklo, synčekovia (†3) sa utopili

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

HAMBURG - Obrovské tragédie sa stali cez víkend. Chlapčekovia na chvíľu odbehli od mám a stalo sa najhoršie. Slnečný deň pri vode sa razom zmenil na peklo.

Nešťastie sa stalo v nemeckom meste Hamburg. Krásne víkendové počasie vylákalo von aj 25-ročnú mamu so svojím 3-ročným synčekom. Vybrali sa do bazéna St. Pauli v Hamburgu. 

Okolo 14-tej hodiny išla žena do šatne. Odrazu si všimla, že synček je preč. Zalarmovala prítomných a začali ho okamžite hľadať. Ako informuje nemecký bild.de, o niekoľko sekúnd zbadal plavčík telíčko v prednej časti krytého bazéna pre výcvik, ktorý je hlboký 135 centimetrov. Pohotovo skočil do vody a dieťatko vytiahol. Chlapček už nedýchal, okamžite mu začal dávať prvú pomoc.   


Prečítajte si aj:

Obrovská tragédia v B. Štiavnici: Janka (†10) stiahlo v bazéne ku dnu, umieral pred kamarátmi 


Privolaní záchranári previezli dieťatko do univerzitnej nemocnice. Stalo sa však najhoršie, chlapček zomrel o 24 hodín. Nešťastná mama sa psychicky ztútila, hospitalizovať museli aj ju. Polícia okolnosti nešťastia vyšetruje. 
 

Nešťastie v Česku

Podobná tragédia sa stala v nedeľu aj v susednom Česku v meste Písek. Mamička bola so svojím 3-ročným synčekom v parku na detskom ihrisku. Žena sa na chvíľu zahovorila a odrazu nevidela svoje dieťa. Vzápätí sa rozbehlo pátranie. Chlapčeka hľadali dlhé hodiny, v pohotovosti bol aj vrtuľník s termokamerou. Bezvládne telíčko nakoniec našli potápači v rieke Otava.  

Ako informuje tn.cz, s najväčšou pravdepodobnosťou išlo o nešťastnú náhodu a chlapček do rieky spadol. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá.  

 
 

Viac o téme: TragédiaSmrťNešťastieChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu