Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Syn (19) ruského magnáta brutálne zavraždil matku: Mal z nej vyháňať diabla, lebo s ním chcela sex

Egor s matkou Anastasiou. Zobraziť galériu (5)
Egor s matkou Anastasiou. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Dospievajúci syn ruského oligarchu po hroznom čine rozprával, ako chcel "vyhnať diabla" zo svojej matky (†44), keď ju škrtil káblom z nabíjačky na mobilný telefón v luxusnom hoteli v Kazani. Egor Sosin (19) podľa nového svedka vraj tvrdil, že ju zabil, pretože s ním chcela mať sex, čo on odmietol. Otrasný prípad sa odohral v decembri minulého roka.

Rusku na Malorke obvinili z vraždy manžela (†66): Jeho mäsom mala nakŕmiť svojho psa!

Sosin, ktorý na sociálnych sieťach uvádza, že bol študentom Hult International Business School v Londýne, údajne vyšetrovateľom povedal: "Škrtil som ju asi pol hodiny. Keď som sa presvedčil, že je mŕtva, posadil som sa na ňu a začal ju biť všetkou silou. Udieral som ju do tváre. Zasiahol som ju najmenej 20-krát. Plakal som, keď som ju mlátil a bol som si dobre vedomý, že som zabil svoju matku. Pohrýzol som ju do krku na pravej strane a cítil krv v ústach. Videl som krv tiecť z matkinej tváre po mojich úderoch."

Egor Sosin
Zobraziť galériu (5)
Egor Sosin  (Zdroj: profimedia.sk)

Teraz ruský portál LifeNews oznámil, že tínedžer prvé vysvetlenie motívu vraždy poskytol už zamestnancovi päťhviezdičkového Korston Hotel, ktorý vstúpil do miestnosti, kde spolu bývali syn s matkou. Manažérovi A. Mananovi mal povedať, že sa ho snažila presvedčiť k intímnostiam a a dala mu nejaké prášky. On ponuku na sex odmietol a potom z nej chcel vyhnať diabla. Podľa predbežných zistení bola mladíkovi diagnostikovaná paranoidná schizofrénia. Oficiálne stanovisko k jeho duševnému stavu zatiaľ nie je známe. V prípade, že by však súd túto diagnózu akceptoval, je možné že by sa Egor vyhol pobytu vo väzení a namiesto toho by musel podstúpiť liečbu na psychiatrii. Podľa tínedžerovho svedectva to však vyzerá, že dobre vedel, čo činí,

Syn (19) ruského magnáta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: lifenews.ru)

Syn (19) ruského magnáta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: lifenews.ru)

Vo svojom prvotnom vyjadrení po zabítí jeho exmanželky Anastastie Novakovovej-Sosinovej magnát Igor Sosin uviedol, že s ňou bol v úzkom kontakte, pretože mala veľké obavy o ich syna. Údajne "nebol celkom pri zmysloch" a bol "posadnutý bludmi o prenasledovaní". Neskôr mu vystrašená Anastasia volala, že Egor mal večierok v ich byte, pri ktorom sa užíval rajský plyn a konzumovali halucinogénne huby. Keď to matka zistila, chcela chlapca odrezať od zlého vplyvu jeho kamarátov a drogového prostredia, preto s ním odišla do Kazane. Otca požiadala, aby mu našiel dobrú kliniku, kde by sa mohol liečiť.

Záber nie je vhodný pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Syn (19) ruského magnáta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: lifenews.ru)

Údajne po tom, čo sa medzi matkou a synom strhla hádka kvôli halucinogénom, začal byť chlapec voči nej agresívny. "Varoval som ju: "Je nebezpečné, aby si s ním zostávala na vlastnú päsť. Odíď," mal jej radiť exmanžel ktorý je spoluzakladateľom stavebného koncernu Starik Khottabych. Vlani kúpil kolekciu šiat v hodnote niekoľkých miliónov eur od Sharon Stone pre svoju novú manželku, zatiaľ čo v roku 2013 údajne zaplatil viac ako 250-tisíc eur za rukopis Raňajky u Tiffanyho od spisovateľa Trumana Capoteho.

Viac o téme: VraždaEgor SosinAnastastia Novikova-Sosina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu