Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rus zabil svoju ženu (†23) len týždeň po svadbe: Telo naložil na bicykel a pochoval v lese

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN/PETROHRAD - Ruská polícia vyšetruje smrť mladej ženy, ktorá záhadne zmizla len týždeň po svadbe a jej zdrvená rodina márne čakala na jej návrat. Napokon sa k jej zabitiu priznal novomanžel Samir Gabibov (34), ktorý dôstojníkom údajne povedal, že išlo o nešťastnú náhodu. Gyulnaru zabil počas hádky, kedy do krehkej dievčiny strčil a ona si pri páde udrela hlavu.

Syn (19) ruského magnáta brutálne zavraždil matku: Mal z nej vyháňať diabla, lebo s ním chcela sex

Gabibov s bratom naložili telo na bicykel a tlačili ho približne 10 km do lesa neďaleko druhého najväčšieho ruského mesta Petrohradu, kde ju pochovali. Po tom, čo ho polícia odviedla na miesto, nedokázal si na prvýkrát spomenúť, kde ju zahrabali. Nakoniec sa však mŕtvola našla a pozostatky boli odoslané na pitvu. Podľa vyšetrovateľov môže forenzné skúmanie trvať nejaký čas, pretože telo spočívalo v zemi viac ako mesiac.

Rodina dievčiny sa po zmiznutí obávala o jej bezpečnosť a matka dokonca urobila video správu, v ktorej ju vyzývala k návratu. "Neobviňujeme ťa. Prosím, vráť sa, čakáme na teba. Nedokážeme pochopiť, čo sa stalo," povedala. Príbuzní boli znepokojení aj preto, lebo o novom manželovi vedeli len veľmi málo a stal sa pre nich podozrivým najmä po tom, čo si vôbec nevedel spomenúť, čo mala na sebe v deň, keď ju videl naposledy.

V súlade s tradíciami Azerbajdžancov strávil pár spolu pred svadbou len krátky čas, ale Gabibov bol vraj žiarlivý muž, ktorý svojej neveste zakázal používať sociálne siete. Očakáva sa, že ho obvinia z vraždy a v prípade odsúdenia ho môžu poslať do väzenia až na 15 rokov. Informoval portál MailOnline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu