Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prvý deň služby sa skončil tragicky: Začínajúcu policajtku Ashley (†29) zastrelili!

Ashley Guindonová
Ashley Guindonová (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Novoprijatú policajtku v americkom štáte Virgínia prvý deň v práci zastrelili a jej dvaja kolegovia skončili so zraneniami. Policajti zasahovali pri domácej hádke, informovala dnes agentúra AP.

Polícia prijala v sobotu večer okolo 17.30 h miestneho času núdzové volanie nahlasujúce "slovnú hádku". Incident sa odohral v meste Woodbridge, neďaleko Alexandrie. Bezprostredne nebolo jasné, ako prišlo k výstrelom. Podľa polície však už páchateľa zaistili do väzby a nie je zranený.

Virginia Officer Ashley Guindon killed on her first day On-the-Job, ambushed with rifle.Rest in Peace dear sister, we'...

Posted by Fort Worth Police Department on Saturday, February 27, 2016

Na svojej facebookovej stránke policajné oddelenie oznámilo, že policajtka Ashley Guindonová "v dôsledku zranení, ktoré utrpela počas incidentu", skonala. Guindonová slúžila pred niekoľkými rokmi v okresnom policajnom zbore, z ktorého potom odišla. Tento mesiac sa rozhodla k polícii vrátiť, pričom sobota bola jej prvým dňom v uniforme.

Uviedol to pre agentúru AP Corey Steward, oficiálny predstaviteľ virgínskeho okresu Prince William. Nevedel však spresniť presný dátum jej prvého nástupu a odchodu z polície. Podľa facebookového vyhlásenia sa zvyšní dvaja policajti liečia zo zranení. Prípad je predmetom vyšetrovania. 

Viac o téme: Polícia Spojené štátyAshley Guindonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu