Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovákov zaskočili na dovolenke v Turecku: Muži so samopalmi strieľali rovno na pláži

Turci niekedy vedia zaujať. Zobraziť galériu (3)
Turci niekedy vedia zaujať. (Zdroj: Tip čitateľa)

ANKARA - Toto sa len tak nevidí. Muži so samopalmi na tureckej pláži zaskočili Slovákov na dovolenke. Takýmto netradičným programom niektorí hotelieri zaskočili nielen Slovákov.

Vaše tipy

Po tom, čo sme informovali o nechutnom vtipe personálu tureckého hotela voči britským turistom, napísal nám do redakcie Majo, ktorý iba prednedávnom zažil niečo podobné. "Niečo podobné som s rodinou zažil pred dvomi mesiacmi na vlastnej koži. V hoteli Papillon Ayscha v časti Belek. Jeden animátor chodil každý deň po pláži lákať ľudí na animačný program spôsobom dosť "zvláštnym". V ruke mal vzduchovku, ktorá bola na prvý pohľad na nerozoznanie od automatickej pušky a doslova ňou mieril na prekvapených ľudí ležiacich na pláži. Niektorých takto milo budil, keď strieľal do vzduchu alebo im poklepal po hlave na lehátku a pritom vykríkol nejaké nezrozumiteľné slová," napísal nám do redakcie náš čitateľ.

Slovákov zaskočili na dovolenke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Turisti, ktorí boli na pláži iba prvý deň, museli z byť z toho poriadne prekvapení. Potvrdzuje to aj Majo. "Predstavte si to zdesenie v očiach postarších turistov zo západnej Európy, keď si vyšli prvý deň po prílete na pláž, ležali pod slnečníkom so zatvorenými očami a zrazu sa pred nimi objavil tento exot so zbraňou. Divím sa, že tam nikto nedostal infarkt."

Slovákov zaskočili na dovolenke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Iba ruskí turisti sa podľa Maja nebáli zapájať do animačného programu. "Ruskí turisti sa s ním fotili a zapájali sa do jeho animačného programu v streľbe na terč, no pri ich pravidelnom využívaní ultra all inclusive služieb pri bare to nebolo asi z ich pohľadu až také strašidelné."

Turecká mentalita

Náš čitateľ vidí za tyým možno tureckú mentalitu. "Je to asi v tureckej mentalite, že im to nepríde prinajmenšom divné a ochranka na pláži namiesto upozornenia sa na tom tiež zabávala. V čase, keď im cez krajinu migruje takmer celá Sýria a Irak a ľudia vybuchujú na námestí by si mali uvedomiť, čo je vtipné a čo nie. Skôr sa obávam, že o rok tam bude pobehovať opäť. Ja si už etnto hotel určite nabudúce nevyberiem," dodal na záver Majo.

Viac o téme: DovolenkaTeroristiTureckoSlováci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu