Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Turisti ležali pri bazéne, keď im prebehol život pred očami: Na šok z tureckého hotela nezabudnú

Ilustračné foto - Terorista z tuniskej pláže, ktorý zabíjal v júni tohto roka.
Ilustračné foto - Terorista z tuniskej pláže, ktorý zabíjal v júni tohto roka. (Zdroj: Foto: Facebook)

MARMARIS - Ako z hororu. Turisti na dovolenke v slnečnom Turecku zažili veľký šok, keď na nich nabehol terorista z Islamského štátu. Pravdaže, skutočnosť bola úplne iná, no prítomní dovolenkári na to do smrti určite nezabudnú.

Incident sa stal v Club Hotel Pineta v tureckom Marmarise. Jeden zo zamestnancov sa prezliekol za teroristu z Islamského štátu a vystrašil ľudí. Muž bol prezlečený za teroristu podobného vrahom z Islamského štátu a blížil sa k dovolenkárom oddychujúcim pri hotelovom bazéne.

Nahlas si spieval po arabsky a podľa očitých svedkov napodobňoval pohyb ako keby si vyťahoval zbraň, zatiaľ čo sa jeho kolegovia na tom za rohom dobre zabávali, píše britský Daily Mail.

Panika a strach o život

Následne sa vtipálek presunul do reštaurácie a pokračoval v hre na teroristu. Keď ho zbadali turisti, okamžite začali panikáriť a utekať. Očití svedkovia opísali dokonca situáciu, keď sa prezlečený terorista naklonil k malému dievčatku a začal akože vyťahovať zbraň.

Podobný nechutný vtip sa odohral pred vyše dvomi mesiacmi, tiež v tureckom hoteli. Zrejme majú niektorí zamestnanci tureckého hotelového personálu v obľube takéto vtipy, no pravdepodobne sa im za to "odvďačia" dovolenkári svojou návštevnosťou.

Čo na to hotel?

Pre britský portál thesun.co.uk prehovorila Jade Daines z Ashfordu, matka jedného dieťaťa, ktorá počínanie muža sledovala na vlastné oči. "Nikto nevedel, o čo ide. Obávali sme sa najhoršieho," povedala Jade s tým, že keď prišli na recepciu, zamestnanci sa smiali. Preto sa žena rozhodla, že ich zažaluje. Anne Thomson z cestovky sa vyjadrila, že tento zážitok je neakceptovateľný. A čo na to zodpovední v hoteli? Zatiaľ sa nevyjadrili.

Viac o téme: DovolenkaTureckoIslamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu