Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nemocnica ako z čias Mengeleho: Po operácii bábätka sa matke naskytol zdrvujúci pohľad

Rodičom sa synčekove rany nepozdávali
Rodičom sa synčekove rany nepozdávali (Zdroj: Youtube/IndiaTV)

VIJAYAWADA - Novorodenec zomrel len desať dní po tom, ako ho do nemocnice prijali kvôli problémom s močovými cestami. Podstúpil operáciu, po ktorej ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti. Paradoxne, práve s opaterou si lekári nerobili veľké starosti. Keď si ho matka prišla vyzdvihnúť, nemohla uveriť vlastným očiam.

Chlapček zomrel desať dní po tom, ako ho v nemocnici dohrýzli potkany. Prípad sa podľa portálu Mirror odohral v indickom štáte Ándhrapradéš na juhovýchode krajiny. Chlapec sa mal po operácii síce zotavovať na jednotke intenzívnej starostlivosti, ale keď ho prišli navštíviť rodičia, boli zdesení. Na jeho pravej ruke si všimli rany a upozornili na to aj zdravotnú sestru. „Potkany mu obhrýzli prsty,“ opísala Lakshmi Chavali.

Na toalete takmer dostal infarkt: Najprv počul čudný šramot, potom to vyliezlo

Personál nemocnice však rodičov nebral vážne a dieťatko o pár dní zomrelo – s početnými poraneniami po celom tele. Rodičia sú presvedčení, že ich syn zomrel kvôli krysím uhryznutiam a prípad sa rozhodli medializovať. Vo veci sa začala intenzívne angažovať polícia aj ministerstvo.

Správca nemocnice potvrdil, že za prítomnosť potkanov v nemocnici mohli zvyšky jedál. Potkany sa dostali dnu cez klimatizačné kanály, avšak nikto z personálu nerátal s tým, že by mohli napadnúť človeka.

Viac o téme: NovorodenecNemocnicaPotkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu