Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turkyňa (28) brutálne zavraždila manžela a nemá žiadne výčitky: Neuveríte prečo, ale ľudia ju milujú!

Cilem so vztýčenými palcami.
Cilem so vztýčenými palcami. (Zdroj: Twitter)

ANKARA - Cilem Doganová si vydýchla. Po tom, čo zabila svojho manžela, sa cíti byť konečne slobodná, čo vyjadrila aj vztýčenými palcami, ktoré ukázala do kamery, keď ju polícia eskortovala do väzenia. Navyše mala na sebe tričko so symbolickým nápisom: "Drahá minulosť, vďaka za všetky lekcie. Drahá budúcnosť, som pripravená." Pre niekoho možno drsný odkaz po tom, ale mala naň rozhodne svoj dôvod.

Prostitútka zabila šéfa v Google: Na luxusnej jachte mu pichla zlatú dávku heroínu!

Mladá Turkyňa nemá žiadne výčitky pre to, čo urobila. Jej muž Hasan Karabulut (†33) ju totiž počas celého manželstva zneužíval, držal v zajatí a pokúsil sa ju donútiť, aby sa stala prostitútkou, aj keď bola tehotná. Teraz je obvinená z vraždy.

Podľa Doganovej jej manžel jedného rána povedal, nech si zbalí svoje tašky, aby ju mohol vziať do Antalye, aby sa tam stala prostitútkou. Keď to odmietla, napadol ju. "Keď som mu oponovala, zbil ma. Pritlačil ma na posteľ a spod vankúša vytiahol pištoľ, ktorú mi priložil k spánku. Schmatla som ju a opakovane vystrelila. Potom som vzala dcéru a odišla z domu," opísala Cilem udalosť, ktorá sa odohrala 8. júla. Žena do neho vypálila šesť rán.

O deň neskôr bola zatknutá a vyšetrovateľom povedala, že mala pocit, že to jednoducho musela urobiť. Doganová uviedla, že domáce násilie začalo len 28 dní po svadbe a pokračovalo počas celého manželstva.

Kedysi ju jej muž zaviedol do lesa, zbil ju, a povedal jej, že sa má stať prostitútkou. Potom ju držal v zajatí, kým jej matka nezistila, čo sa stalo a nevyhrážala sa, že zavolá úrady. Keď ju pustil, chcela mladá žena od neho odísť, ale zistila, že je tehotná, a tak sa rozhodla zostať. Ale ani tehotenstvo nezastavilo bitie. Dokonca na ňu vztiahol ruku aj vtedy, keď bola v nemocnici, aby porodila ich dcérku.

Cilem podala žiadosť o rozvod, ale údajne k nemu nakoniec neprišlo, pretože Karabulut sa vyhrážal, že ublíži jej rodine. "Budú vždy zomierať ženy? Nech zomrú aj niektorí muži. Zabila som ho pre moju česť," povedala mladá žena novinám.

Jej príbeh sa veľmi rýchlo začal šíriť na sociálnych sieťach a ženy z celého sveta jej prostredníctvom svojich príspevkov vyjadrujú podporu.

Viac o téme: ManželVraždaTureckoCilem Dogan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu