Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž chcel prekvapiť manželku a dcérku: Po neohlásenom návrate domov prišiel šok na toalete

Brian s dcérou
Brian s dcérou (Zdroj: Facebook/Brian May)

HONOLULU - Mal to byť deň ako každý iný, možno o niečo viac prekvapivý. Ženatý Brian May, americký vojak, sa neohlásene vracal domov za svojou manželkou, ktorú chcel jednoducho prekvapiť a nakrútiť jej radosť z manželovho neohláseného návratu domov. Hoci sa situácia trocha vymkla spod kontroly, podarilo sa mu to!

Ak chcete svoje drahé polovičky nečakane prekvapiť, majte prehľad o tom, kedy a čo robia vo svojom voľnom čase. Mohlo by sa totiž stať, že ich vyrušíte v nevhodnú chvíľu, podobne ako vojakovi Brianovi Mayovi, ktorý chcel manželku potešiť nečakaným návratom domov a namiesto toho našiel hrozné prekvapenie v ich spoločných perinách.

Na toalete ho čakalo prekvapenie

Na kameru totiž nezachytil manželkinu radosť, ale neveru! Len čo otvoril dvere, prekvapil ho neporiadok a ozvala sa jeho trojročná dcéra. Keď však vybehol v ústrety rodine, na toalete uvidel iného muža, ako sa skláňa k jeho manželke a bozká ju na ústa. „Čo sa to tu deje? Čo tu robíš? Ty ma podvádzaš?“ ozval sa nahnevaný navrátilec. Muža, ktorý tajne spával s jeho ženou, vyhnal z domu a dodal, že má šťastie, že ho nezmlátil. Bol to údajne ďalší vojak menom Jody.

 

 

Mladík sa priznal k nevere: Pomiloval som sestrinu dvojičku, prezradili ju prsia

 

Neslávne slávne video odhalenia manželkinej nevery Brian zverejnil na sociálnych sieťach a získal tisíce podporných komentárov. Dvadsaťpäťročný Brian z Havaja je po incidente pevne rozhodnutý, že sa chce s manželkou rozviesť a na urýchlenie svojej snahy si dokonca vytvoril fundraisingový profil v snahe uchádzať sa aj o opatrovníctvo svojej dcéry. Jeho motiváciou je teraz vyzbierať takmer 15-tisíc eur, aby mohol svoje rozvodové ciele dosiahnuť čo najskôr.

Viac o téme: Nevera Brian May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu