Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Unikli Kramného odposluchy: S priateľkou vtipkoval, že spala s vrahom, bude najslávnejší Čech!

Petr Kramný s nebohou manželkou a dcérkou
Petr Kramný s nebohou manželkou a dcérkou (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Už niekoľko dní čelí Petr Kramný v Česku obžalobe z vraždy. Vyšetrovatelia vyvrátili jeho výpoveď, že by Monika a Klárka zomreli na následky otravy. Sú presvedčení, že ich zabila elektrina. Najnovšie Kramnému môžu poriadne zavariť aj odposluchy, ktoré boli zhotovené krátko po príchode z Egypta. Vtedajšej priateľke hovoril o vraždách.

Českí kriminalisti disponujú odposluchom, ktorý zaznamenali krátko pred Kramného zatknutím a obvinením. Okrem iného telefonuje so svojou vtedajšou priateľkou Šárkou, pričom vtipkuje o vražde a väzení. "Keď niekto v Egypte zabije ženu a preukáže, že mu bola neverná, tak ho súdy nepotrestajú," mal povedať Kramný, ktorého cituje televízia Nova s odvolaním sa na český denník Právo. Následne sa obaja smiali na tom, že spala s vrahom, ktorý môže dostať až doživotie. V iných rozhovoroch so známymi mal o sebe tvrdiť, že sa stane najslávnejším Čechom.

Monika Kramná s dcérkou Klárkou zomreli za záhadných okolností v hotelovej izbe v egyptskej Hurghade v noci z 29. na 30. júla 2013.  Manžel a otec Petr Kramný potom musel zostať v Egypte, aby bol nápomocný tamojším vyšetrovateľom. Do Česka prišiel až 31. októbra. Dňa 18. februára 2014 bol zadržaný a následne ho súd posadil do väzby.

Podľa výsledkov českých patológov na vnútorných orgánoch Moniky aj Klárky boli stopy po zásahu elektrickým prúdom. Vo vyšetrovacom spise je uvedené, že Monika mala stopy po elektrine na troch miestach na tele - na zátylku, nad kostrčou a na pravej nohe.

Kramný je už obžalovaný z dvojnásobnej vraždy a onedlho sa postaví pred súd. V prípade dokázania viny mu hrozí až výnimočný trest.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu