Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brit (23) si našiel priateľku cez internet, 13-tisíc km ďaleko: Po prílete do Južnej Afriky sa zabila pred jeho očami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Greg MacDonald)

JOHANNESBURG/MANCHASTER - Láska je jeden z najsilnejších citov, aký dokáže človek prežiť a spraviť kvôli nemu aj neuveriteľné veci. Svoje o tom vie aj James Nichols, ktorý sa s priateľkou spoznal na internete a zaľúbil sa do nej. Po istom čase sa mladík rozhodol svoje dievča osobne navštíviť v Johannesburgu a preletieť 13-tisíc km, len aby mohol byť s ňou a konečne ju uvidieť naživo. Jeho šťastie sa však rýchlo zmenilo na nočnú moru.

Dvojica sa na druhý deň po mladíkovom príchode vybrala k útesu Northcliff Hill, druhému najvyššiemu miestu v Johannesburgu. V bode, kde prišlo k tragédii, dosahuje 1524 metrov nad zemou. Tu sa totiž zamilovaný mladík rozhodol urobiť svojej drahej fotografiu pri západe slnka. Cheynne Hollowayová stála na veľkom kameni na vrchole útesu, keď sa pod ňou zošmykol a ona padala viac ako 15 metrov.

Jamesovi sa podarilo zliezť za ňou a snažil sa svoju partnerku zachrániť poskytovaním prvej pomoci, ktorú vykonával až dovtedy, kým prišla záchranná služba. Mladá žena ale utrpela viacero zranení, ktorým podľahla. Stalo sa tak v januári tohto roka.

Tragická láska má však ešte aj svoju sentimentálnu a romantickú dohru. Predtým, ako sa pár stretol, umiestnila Cheynne v botanickej záhrade kameň a nahrala Jamesovi video, v ktorom hovorí, že keď ju navštívi, pôjdu si ho spolu zobrať. Na to už čas nemali, a tak si ho mladík vzal so sebou späť do Británie.

Nanešťastie sa mu nedávno vlámali do auta zlodeji a kameň ukradli. Za navrátenie tohto pokladu teraz ponúka 300 libier, aj keď si uvedomuje, že pre toho, kto mu skalu odcudzil, nebude mať žiadnu hodnotu a pravdepodobne ju zahodí. Sľubuje však, že ak mu ju vráti, nespôsobí mu kvôli krádeži žiadne problémy. Pre neho je totiž tento kúsok nenahraditeľný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu