Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Minišaty a hlúpy nápad: Navnadená blondínka spadla zo zábradlia ako kabela šrotu!

Annie bude musieť na svojom štýle ešte popracovať
Annie bude musieť na svojom štýle ešte popracovať (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Je až neuveriteľné, že sa mladej dievčine z Južnej Karolíny nestalo nič vážne po tom, čo sa rozhodla vyskúšať svoje akrobatické schopnosti a spustiť sa po zábradlí. Napriek tomu, že padala chrbtom na schody z dvojmetrovej výšky, ublížila si len minimálne. Na videu to však vyzeralo oveľa hrozivejšie.

VIDEO Ako prísť o prácu za 10 sekúnd: Pozrite si, čo spravil zamestnanec s debnami piva!

Annie Schwenkerová napodobňovala svoju kamarátku a v čiernych minišatách sa spustila po schodiskovom zábradlí. Spočiatku sa zdalo, že svoju úlohu zvládne, veď zábradlie nebolo extrémne dlhé, ale napokon stratila stabilitu, prevrátila sa smerom dozadu a zmizla spred kamery na mobilnom telefóne.

Našťastie sa blondínke nestalo nič vážne, aj keď niektorí možno po zhliadnutí záznamu predpokladali, že môže byť pokojne mŕtva. Skončila iba so zlomeným rebrom a rozrazenou perou. Navyše, vôbec si neuvedomila, že by si nejako ublížila, takže sa len zdvihla zo zeme a vrátila sa do klubu so svojimi priateľmi.

Potom, čo sa video stalo na sociálnych sieťach hitom, sa mladá dievčina ale rozhodla všetkých uistiť, že je stále medzi živými. "Všetci si myslia, že som mŕtva, takže som rada, že môžem povedať ľuďom, že som stále tu ... Po zábradlí sa budem pravdepodobne šmýkať znova, ale musím sa nabudúce uistiť, že sa držím oboma rukami," uviedla.
 

Viac o téme: SchodyZábradliePádAnnie Schwenkerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu