Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Otrasný žart v TV: Dievča (13) sa malo stretnúť so stratenou mamou, miesto toho...

Autumn tiekli slzy. Zobraziť galériu (2)
Autumn tiekli slzy. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Z niektorých tém a ľudských osudov sa jednoducho žarty nerobia. Tvorcom istej relácie v kambodžskej televízii však vôbec neprišlo divné prekročiť hranice a vystreliť si z dievčinky, ktorá už dlhé roky nevidela svoju matku. Keď stála na pódiu, prekvapili ju tvrdením, že sa s ňou práve teraz stretne. Mladej speváčke vyhŕkli pri tejto správe od šťastia slzy do očí, ale nakoniec jej ostali skôr pre plač.

Autumn Allenová sa objavila na obrazovkách MyTV v šou nazvanej "Penh Chet Ort" ("Páči sa ti to alebo nie "). Išlo o špeciálnu epizódu pri príležitosti Dňa matiek, a práve mladá speváčka tu rozpovedala svoj príbeh o tom, ako s otcom odišli do Kambodže, keď mala iba šesť rokov, no jej matka zostala v Spojených štátoch.

Vtedy moderátori oznámili Autumn úžasnú novinku. Podarilo sa im jej stratenú matku vypátrať, a o už o niekoľko minút sa objaví po jej boku na pódiu. Predtým ešte ale dievča divákom priblížilo svoje dojemné spomienky na časy, keď boli kompletná rodina. Tie sa mali teraz zase pretaviť do reality, ale na Autumnino prekvapenie k nej nepriviedli jej matku, ale komika oblečeného do ženských šiat. Mala čo robiť, aby sa spamätala zo šoku, ale napokon sa predsa len vložila do role a zobrala to s úsmevom.

Údajná matka, alias chlap v ženskom odeve.
Zobraziť galériu (2)
Údajná matka, alias chlap v ženskom odeve.  (Zdroj: YouTube)

Reakcie ľudí na internete ale nemali taký pozitívny koniec. Televíziu obvinili z toho, že si na úkor dievčaťa nechutne zažartovala a Autumn vyjadrovali svoju podporu. Vedenie tohto pranierovaného média si pod spoločenským tlakom uvedomilo, že prekročilo hranice a dievčaťu poslalo ospravedlňujúci list. Autumn ho zverejnila vo svojom profile na Facebooku a požiadala fanúšikov, aby televízii konečne odpustili tak, ako to už urobila ona.

 

A letter of apology from MYTV.

Posted by Autumn Allen on 11. máj 2015

Možno by však bolo lepšie, keby sa televízia namiesto ospravedlnenia pokúsila predsa len vypátrať jej matku. Podľa Autumn by mala žiť kdesi v Arizone, ale nemôže sa s ňou skontaktovať. "Chýba mi a chcem sa s ňou stretnúť," povedala pre Phnom Penh Post

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu