Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Václavovi v krčme nadávali do paroháčov: Doma potrel priateľkinu vagínu h*vnom a chcel sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: collegecandy.com)

HARTMANICE - Neuveriteľne nechutný skutok spáchal 44-ročný Václav z českého mesta Hartmanice. Žiarlil na svoju priateľku. Keď prišiel rozzúrený domov, chcel ju znásilniť. To by ale nebolo všetko, potrel ju vlastnými výkalmi. Za znásilnenie mu hrozilo desať rokov, súd mu však udelil trest odňatia slobody na osem mesiacov.

Muž dostal trest za nebezpečné vyhrážanie. Zo súdu odchádzal Václav vysmiaty. Ako informuje denník Blesk, trest je preto taký nízky, že jeho priateľka 44-ročná Pavlína, nedala súhlas s jeho trestným stíhaním. 

Prehovorila však o tom, akých nechutností sa na nej partner dopustil. "Prišiel z krčmy, kde ho chlapi vyhecovali k žiarlivosti. Ja som ležala v posteli v nočnej košieľke. Mlátil ma. Utiekla som von," cituje ženu český denník.

Dráma pokračovala pred domom a vyvrcholila v nedôstojnú nechutnosť. "Chcel po mne sex. Ruku mi strčil do vagíny. Bránila som sa. Mlátil ma. Nepustil ma na záchod. Veľkú potrebu som musela vykonať pred ním na zem. Moje exkrementy vzal do rúk a potrel mi nimi nohy až k vagíne," dodala. Zúfalej žene pomohli až privolaní policajti.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu