Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka (38) piatich synov uniesla z nemocnice jednodňové dievčatko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: index.hu)

SZOMBATHELYI – Matka piatich synov uniesla v stredu z pôrodnice nemocnice v západomaďarskom Szombathelyi cudzie dievčatko. Informoval o tom dnes bulvárny denník Blikk, podľa ktorého polícia vypátrala a zadržala 38-ročnú ženu a jej bratranca, ktorý jej pomáhal pri únose.

Jednodňové dieťa Hédi vrátili v poriadku do nemocnice. Páchateľka, ktorá ťažko znášala, že sa jej narodili iba synovia a navyše na jar potratila, unesenému batoľaťu stihla dať aj meno - Miranda.

Partnera pracujúceho v zahraničí sms-kou informovala, že sa im narodila dcéra. Podľa regionálneho spravodajského servera Vaol.hu sa únoscovia pohybovali v nemocnici v deň únosu v bielych plášťoch a vydávali sa za zdravotníkov. Prokuratúra má dnes rozhodnúť o návrhu na vzatie dvojice do vyšetrovacej väzby.

Po únose novorodenca nariadili preveriť bezpečnosť nemocníc

Okamžité vyšetrenie stredajšieho prípadu únosu novorodenca z nemocnice v západomaďarskom Szombathelyi a mimoriadne preverenie ochrany všetkých nemocníc s osobitným dôrazom na novorodenecké oddelenia nariadil dnes štátny tajomník ministerstva ľudských zdrojov zodpovedný za zdravotníctvo Gábor Zombor.

Podľa spravodajského servera Index.hu Zombor v nasledujúcich dňoch si aj osobne skontroluje bezpečnostné systémy zdravotných zariadení.

Matka piatich synov uniesla v stredu z pôrodníckeho oddelenia nemocnice v západomaďarskom Szombathelyi cudzie dievčatko. Polícia vypátrala a zadržala 38-ročnú ženu a jej bratranca, ktorý pomáhal pri únose. Dieťatko Hédi vrátili v poriadku do nemocnice.

Podľa polície muž a žena si pred únosom vytipovali viaceré nemocnice, napokon sa rozhodli pre nemocnicu v Szombathelyi, kde bol predtým páchateľ na praxi ako sociálny pracovník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu