Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kramného matka bola syna pozrieť vo väzení: Z toho, čo som videla, som zdrvená!

Monika a Petr Kramní
Monika a Petr Kramní (Zdroj: FB, tn.cz)

OSTRAVA - Už je potvrdené, že Moniku a jej dcérku Klárku zabil v Egypte elektrický prúd. Obvinený z vraždy je manžel a otec Petr Kramný, ktorý musí ostať vo väzbe. Policajtom spadol kameň zo srdca, no Petr je podľa jeho matky zúfalý a na pokraji svojich síl.

Petra Kramného navštevuje jeho matka vo väzbe tak často, ako len môže. No, po ostatnej návšteve ostala obzvlášť zronená. Zdrvilo ju, ako syn vyzeral a čo jej povedal.  

"Je na tom psychicky veľmi zle. Chcel mi toho toľko povedať, spoznala som to z očí, ale nemohol," citujú české médiá Kramného matku. Podľa nej je Petr od návštevy k návšteve čoraz viac zničenejší. "Mohla som čítať z jeho tváre, aký je zúfalý," dodala a zároveň prezradila, že jej syn s väzbou vôbec nerátal.  

Obvinený Petr Kramný má ale smolu. Ostravskí krajskí sudcovia došli k názoru, že muž nemôže byť na slobode, ale musí zostať za mrežami. Stále je totiž hlavným podozrivým z vraždy svojej dcérky Klárky a manželky Moniky. Sudcovia ho umiestnili do väzby pretože sa obávajú, aby neutiekol a neovplyvňoval svedkov. Vo väzbe ho navyše stále vypočúvajú.  

Monika s dcérkou Klárkou zomreli minulý rok koncom júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali, že ženy boli otrávené, neskôr sa objavili informácie, že ich mohol zabiť elektrický prúd. Kramný vinu od začiatku popiera a svoj postoj doteraz nezmenil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu