Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajný život Moniky Kramnej: Žiarlil Petr na tieto pikantné zábery?!

Monika Kramná Zobraziť galériu (5)
Monika Kramná (Zdroj: Foto: internet)

KARVINÁ – Dôvod, prečo Monika a Klárka Kramné už nežijú, je doteraz neznámy. Vyšetrovatelia uvažujú nad niekoľkými verziami a obvinený z vraždy žien je manžel a otec Petr Kramný. Krátko pred osudnou dovolenkou však Monika zverejnila svoje fotografie, chcela totiž preraziť ako modelka. Dokonca uvažovala nad tým, že nafotí akty. Boli tieto FOTO dôvodom manželovej žiarlivosti?

V médiách sa objavili informácie, že Monika Kramná chcela preraziť vo svete modelingu. Nafotila niekoľko záberov ako modelka a prezentovala ich na internete. Dokonca sa v budúcnosti nebránila ani nafoteniu aktov.

"Ahojte. Rada fotím, ale priznám sa, že na to nemám veľa času. Pokiaľ sa ale dohodneme, budem mať radosť, keď budú obe strany spokojné. Nebojte sa ma kontaktovať a spýtať sa na čokoľvek," týmito slovami sa prezentovala Monika Kramná na jednej zo stránok.

Tajný život Moniky Kramnej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: internet)

Text je zavesený vedľa jej peknej profilovej fotky, ktorá tiež naznačuje akým smerom by sa žena rada v budúcnosti vybrala. Je však známe, že manžel Petr na ňu veľmi žiarlil. Monika s dcérkou Klárkou zomreli vlani v lete na dovolenke v egyptskej Hurgade za doteraz nevyjasnených okolností. Krátko po nevysvetlenej smrti dievčat, si Petr sťažoval, že Monika často sedela za internetom.

Tajný život Moniky Kramnej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: internet)

Ako uvádza nova.cz, Monika naozaj rada trávila čas za počítačom. Okrem profilu na Facebooku mala účty aj na ďalších weboch. Medzi ne patrí aj stránka, kde si dávajú ženy fotky, s cieľom preraziť vo svete modelingu. Krátko pred smrťou zverejnila: „Nerada fotím akty. Ale možno niekedy. Možno. Budem rada za nejaké ponuky, pri ktorých nazbieram viac skúsenosti,“ píše vo svojom profile Monika. Z neho sa taktiež dozvedáme, že mala miery 85-69-86 a že vo fotení je stredne pokročilá.

Tajný život Moniky Kramnej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet,forbes)

Podľa televízie, Kramný povedal, že Monike dal na výber. Buď internet alebo on. "Majte sa pekne a nech sa vám všetkým darí :)," týmito slovami končí svoj profil Monika. Jej manžel je teraz obvinený z dvojnásobnej vraždy.

Tajný život Moniky Kramnej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: internet)

 

Smrť manželky Moniky a dcérky Klárky údajne zasiahla Petra Kramného, ktorý bol na pokraji psychického zrútenia. Bola to len jeho pretvárka? Prečítajte si na Vyšetrení, ako veľmi mohol trpieť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu