Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

VIDEO Stotina sekundy delila ženu od istej smrti: Pozrite sa, ako riskovala!

Žena unikla smrti o chlp
Žena unikla smrti o chlp (Zdroj: Foto: youtube)

OISTERWIJK – Tak toto rozhodne neskúšajte. Žena unikla od istej smrti o stotinu sekundy. Chcela totiž prejsť cez vlakové priecestie, keď už boli rampy úplne spustené. Prešla popod ne, no osvietilo ju v poslednej chvíli a rýchlo cúvla. Inak by ju skosila smrť alebo radšej rozbehnutý vlak.

Istá žena z mesta Oisterwijk bude zrejme ďakovať anjelom strážnym za každý nový deň. Od istej smrti ju delila ani nie sekunda. Kvôli svojej hlúposti chcela prejsť cez železničné priecestie, ako to urobila skupinka ľudí pred ňou. Ani tí tak nemali robiť, pretože rampy sa práve zatvárali. No, i napriek tomu sa im podarilo prejsť. Žena ich chcela nasledovať, no závory už boli úplne dole.

Kamery pred železničným priecestím zachytili, ako sa odvážne vybrala „zdolať prekážku“ v podobe vodorovných rámp. Bláznivá žena popod rampu prešla, na razom rýchlo cúvla. Ani nie o sekundu tadiaľ totiž preletel vlak. Žena by sa smrti nevyhla, rozbehnutý ťažký stroj by ju doslova zrámoval. Našťastie sa tak nestalo. Žena v poslednej chvíli zareagovala.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu