Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Zbabelec alebo hrdina? Rušňovodič vyskočil pred zrážkou s iným vlakom z mašiny!

(Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - Zachoval sa správne, alebo sa prejavil ako vrcholný zbabelec? Presne túto otázku riešia užívatelia v internetových diskusiách pod videom, na ktorom rušňovodič pred stretom s iným vlakom vyskočí von a snaží sa zachrániť si vlastnú kožu.

Odkiaľ krátky záznam pochádza, nie je známe, ale vidno na ňom "osobák", ktorý sa blíži k železničnému priecestiu, kde však na koľaji už stojí iný nákladný vlak. Rušňovodič síce začne brzdiť, ale zastaviť takýto kolos včas sa zdá byť nemožné, a tak pre istotu radšej vyskočí von z kabíny. Našťastie rýchlosť už nie je príliš veľká, a tak síce spadne na zem, ale rýchlo sa aj pozviecha a vyzerá, že sa mu nič nestalo.

Rovnako dobre to dopadlo aj s vlakmi, ktoré sa napokon nezrazili, keďže odstavené vozne sa na poslednú chvíľku pohli a vytvorili tak akurátne miestečko, ktoré osobák potreboval na dobrzdenie. Vystrašený rušňovodič musel mať v tej chvíli asi nervy "v kýbli", o tom však, či boli vo vlaku aj nejakí pasažieri, sa nikde nepíše.

Každopádne, ak by tam boli, znamenalo by to ohrozenie ich životov. Diváci pod videom však píšu, že radšej byť zbabelec dňa ako mŕtvy blázon. Respektíve, že sa radšej nechať vyhodiť z práce, ako obetovať vlastný život. Iní si však stihli už na rušňovodičov účet aj robiť vtipy a celú situáciu pomenovali napríklad "predčasná evakuácia", alebo že po tomto incidente by sa mohol muž zamestnať ako kapitán na výletnej lodi, čo bolo narážka na potopenie Costy Concordie.

Rusňovodič vyskočil z vlaku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu