Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dramatická záchrana 5-mesačného chlapčeka na diaľnici: FOTO veľkého strachu a ľudskosti!

Pamela Rauseová dáva dýchanie z úst do úst svojmu synovcovi. Zobraziť galériu (2)
Pamela Rauseová dáva dýchanie z úst do úst svojmu synovcovi. (Zdroj: SITA)

MIAMI - Zúfalá žena vystúpila na diaľnici v Miami na Floride zo svojho auta v snahe vyhľadať pomoc pre 5-mesačné dieťatko, ktoré náhle zmodrelo a prestalo dýchať. Mala šťastie, že ju zbadal fotograf denníka Miami Herald’s, ktorý urýchlene vyhľadal policajnú hliadku a spoločne tak malé dieťatko zachránili.

Al Diaz ako skúsený spravodajský veterán hliadkoval vo štvrtok na diaľnici a čakal, či sa mu nepodarí nafotiť nejaké zaujímavé okamihy. Vtedy uvidel vystrašenú ženu, ako odstavila svoje SUV a vystúpila von z auta. V náručí držala svojho synovca a volala o pomoc.

Fotograf sa rozbehol pomedzi autá k vozidlu polície a povedal im o dieťatku, ktoré prestalo dýchať. "Ako fotoreportér chcete zachytiť tieto zábery, ale ako ľudská bytosť chcete nájsť pomoc," povedal Diaz pre Daily News vo štvrtok v noci.

Pamela Rauseová dáva umelé dýchanie svojmu synovcovi.
Zobraziť galériu (2)
Pamela Rauseová dáva umelé dýchanie svojmu synovcovi.  (Zdroj: SITA)

Dôstojník Amauris Bastidas sa s Diazom prihnali k rozrušenej Pamele Rauseovej (37) a policajt od nej prevzal starostlivosť o oživovanie jej 5-mesačného synovca Sebastiana de la Cruza. Vtedy sa ju už snažila upokojiť aj iná šoférka, Lucila Godoyová (34), ktorá zastavila, aby jej pomohla.

Spoločnými silami sa im podarilo chlapčeka opäť priviesť k životu a začal dýchať. Na miesto dorazili hasiči aj záchranári, ktorí sa oňho starali až do chvíle, kým neprišli do nemocnice. Rauseová sa vyjadrila, že Sebastian sa narodil predčasne a trpel problémami s dýchaním. Našťastie do Jackson Memorial Hospital ho priviezli už v stabilizovanom stave.

Amauris Bastidas s malým Sebastianom. Na zemi kľačí Pamela s Lucilou.
Zobraziť galériu (2)
Amauris Bastidas s malým Sebastianom. Na zemi kľačí Pamela s Lucilou.  (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu