Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hotel ponúkal špeciálne menu: Urobili v ňom raziu, z obsahu mrazničky sa policajti povracali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

ABUJA - To nemôžu myslieť vážne! Policajná razia v jednej z nigérijských hotelových reštaurácií odhalila zločin nevídaných rozmerov. Okrem typických národných jedál tam mohli návštevníci na jedálnom lístku nájsť aj tepelne upravované, teraz sa podržte, ľudské mäso. V súvislosti s nechutným nálezom tamojší kriminalisti zadržali už 11 ľudí vrátane majiteľa.

Majitelia reštaurácie mali zákazníkom ľudské mäso podávať ako domácu pochúťku. A vôbec sa za to nehanbili. To, že jedlo je pripravované z častí ľudského tela, mali napísané priamo v jedálnom lístku. Počas razie, ktorú tam vykonali na základe anonymného tipu, v budove skutočne našli dve zakrvavené ľudské hlavy zabalené v celofáne a pripravené na spracovanie.

Okrem toho na mieste zhabali aj niekoľko kusov ostrej munície, mobilné telefóny a dva samopaly AK-47. "Vždy, keď som išiel na trh, pretože hotel je veľmi blízko trhu, videl som, ako dnu vchádzajú rôzne indivíduá. Takže som ani nebol prekvapený tým, čo tam policajti našli," povedal pre Osun Defender miestny predavač zeleniny.

Prípady kanibalizmu sa v poslednej dobe v Nigérii extrémne rozšírili a v ľuďoch vyvolávajú obrovský hnev. Minulý rok v septembri boli z kanibalizmu obvinení dvaja muži z mesta Lagos. Miestni ľudia ich vtedy ešte pred príchodom polície takmer upálili. Hotel, ktorý bez hanby ponúka ľudské mäso ako tradičný pokrm, tu však ešte nemali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu