Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrhlý incest v Česku: Znásilňoval vlastné sestry a zatúžil aj po malej neteri!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: indiatvnews.com)

CHOTĚBOŘ - Hrozná zvrhlosť! Len tak sa dá pomenovať správanie 37-ročného muža z českej Chotěboři, ktorý mal sexuálne zneužívať svoje dve vlastné sestry (17, 30). Dievčatám údajne hrozil smrťou, ak sa mu nepodvolia. Úchyl navyše dostal chuť aj na svoju len 14-ročnú neter, ktorú sa pokúšal ohmatávať a vyzliekať.

Muž podozrivý z ohavných nechutností sedí vo väzbe v Hradci Králové. "Muža sme obvinili v novembri minulého roka zo spáchania obzvlášť závažného zločinu znásilnenia, zločinu sexuálneho zneužitia a prečinu súlože medzi príbuznými," uviedol kriminalista František Steidl. Muž sa podľa polície dopúšťal trestnej činnosti vlani na jar a v lete v Chotěboři.

Kriminalisti prípad vyšetrujú od októbra, odkedy vypočuli obe sestry podozrivého muža. Tridsaťročná žena uviedla, že ju brat pod hrozbou násilia opakovane nútil k súloži. "V jednom prípade videla všetko aj len ročná dcérka," uviedla policajná hovorkyňa Dana Čírtková.

Obeťou znásilnenia a nevhodných sexuálnych praktík muža sa stala aj jeho sedemnásťročná sestra. Sestry zo strachu nikomu nič nepovedali. Podozrivý muž sa podobnej trestnej činnosti možno dopúšťal aj v minulosti inde v Česku. Prípad bol ale vtedy odložený, pretože sa mu nepodarilo dokázať vinu. Zvrátené chúťky sa údajne pokúšal vybúriť aj na svojej 14-ročnej neteri. Tej sa však podarilo našťastie ujsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu