Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Najotrasnejší incest planéty: Blízki obyvatelia netušili, čo sa odohráva v ich okolí!

Tu rodina žila Zobraziť galériu (4)
Tu rodina žila (Zdroj: sundayworld.com)

SYDNEY - Minulý týždeň obletela svetom šokujúca správa z Austrálie, aká nemá obdobu. Mnohopočetná rodina z Austrálie praktizuje kult incestu už štyri generácie. Na povrch vyplávali desivé hrôzy ich života. Medzi sebou mali pohlavný styk súrodenci, ujovia aj tety, ale aj otcovia a dcéry. Zdegenerovaní členovia rodiny trpia fyzickými, ale aj mentálnymi poruchami. Pred svetom boli skrytí v úbohej špinavej chatrči bez akýchkoľvek hygienických návykov. Ide aj o najdesivejší prípad zneužívania detí. Katastrofické hrôzy ich života sa začínajú pomaly odhaľovať.

V údolí prekliatych, medzi zalesnenými kopcami nad malou dedinkou v Novom Južnom Walese, kde sa poľnohospodári starajú o svoj dobytok a kone sa pasú na sviežich pasienkoch, sa praktizovali nevýslovné sexuálne hrôzy.  Nikto z okolia však o ohavnej neresti netušil.    

Dospelí a dokonca aj samotné deti, ktoré boli účastníkmi incestnej tragédii držali svoje hrozné tajomstvo neodhalené tri roky, čo žili na tom mieste a ešte tri generácie pred tým.

Ako informuje dailymail.co.uk, deti sa občas objavili špinavé v škole, začali sa o nich zaujímať vzdelávacie a sociálne úrady. Vybrali sa teda do údolia a správa o tom, čo tam našli šokovala nie len ich, ale aj celý svet.

Odhalili doteraz na planéte najhorší známy prípad incestu a príbuzenskej plemenitby. V tejto rodine spolu navzájom pohlavne existuje 40 členov. Spávajú medzi sebou navzájom bratia a sestry, rovnako ako tety, strýkovia, otcovia a dcéry. Výsledok ich množenia je veľmi tragický. Na svet prichádzajú fyzicky a psychicky poškodené deti.

Najotrasnejší incest planéty: Blízki
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: sundayworld.com)


Keby do tábora, ktorý je vzdialený asi 20 kilometrov od najbližšieho veľkého mesta, nevpadla polícia a úradníci pre ochranu dieťaťa v júni minulého roka, je veľmi pravdepodobné, že tieto novo narodené poškodené deti by v budúcnosti mali sex medzi sebou a začala by tak nová generácia stratených existencií.

Súd povolil o austrálskej rodine zverejniť hrozivé informácie, ale zároveň nariadil, že meno rodiny, ani názov najbližšieho mesta nemôže byť zverejnené kvôli ochrane detí a mladistvých.

Rodina bývala v pokojnom prírodnom prostredí. Opustená na čistine v chatrči z vlnitého plechu, dreva a plastu, v niekoľkých rozbitých karavanoch. V blízkom okolí nebývali žiadni susedia. Na prvý pohľad sa mohlo zdať, že ide o normálnu, aj keď chudobnú rodinu. Na pozemku, kde stála chatrč bolo dokonca detské ihrisko so šmýkačkou. Komunita však bola tak dobre skrytá, že ich sprvu nemohli nájsť ani policajti. Rodina nepôsobila hlučno, nerobila okolo seba rozruch a neozývali sa z miesta ich príbytku ani výkriky hnevu, čím by na seba mohla upozorniť.

Nikto v neďalekom mestečku nevedel o tajomstve z údolia zastrčeného medzi kopcami. Nikto nevedel, že tmavovlasá žena v hippie oblečení, ktorá sem-tam prišla na voze so špinavými deťmi nakúpiť jedlo do miestneho obchodu, je jednou zo žien rodinného bordelu.
 
"Nemal som tušenie o tom, čo sa deje tam hore. Až keď som sa o tom dopočul v posledných dňoch. Je to jednoducho hrozné," povedal jeden z miestnych obyvateľov.

"Nemôžem uveriť, že nikto z nás nevedel, čo sa deje tam hore," povedala iná miestna obyvateľka.

Najotrasnejší incest planéty: Blízki
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: dailymail.co.uk)

Rodina držala spolu, generácia po generácii. Putovala z jedného dočasného tábora do druhého – hororový príbeh písaný vo vlastnej knihe, len pre seba.

Na čistinke rodinného tábora nebolo kanalizácia, tečúca voda, len muchy cez deň a komáre v noci. Úbohý príbytok z karavanov bol plný dier, všetci preto mohli pokojne spať vonku.

Sex s príbuznými sa stal súčasťou rodinného života a siaha až do prvej polovice 20. storočia, keď brat a sestra mali spolu pomer a narodila sa im June. Vydala sa za muža Tima, v sedemdesiatych rokoch emigrovali do Austrálie, kde June porodila štyri dcéry a dvoch synov.

Rodina žila v odľahlých komunitách a rodičia tolerovali sexuálny kontakt medzi ich deťmi.

Sexuálne vzťahy sa stali obrovským rodinným tajomstvom a, bohužiaľ, bežnou realitou. Rodina cestovala tisíce kilometrov od južnej Austrálie, cez západnú Austráliu až do Nového Južného Walesu. V priebehu dlhých rokov, rodokmeň rodiny začal byť veľmi komplikovaný.

Jedna z dcér June a Tim - Betty mala trinásť detí. Pracovníci sociálnej starostlivosti po nájazde do rodinného tábora zistili, že otec detí bol muž menom Phil Walton. Už zomrel, no rodina ho volala Tim. Teda mal rovnaké krstné meno ako jej otec.   

Genetické testy preukázali, že jeden zo synov Betty - Bobby (15) - bol splodený jej otcom Timom alebo bratom. Testy ďalej ukázali, že jej ďalšie štyri deti splodil člen rodiny. Jej iná dcéra Raylene (30) ma dcéru Kimberly, ktorej otec je buď jej nevlastný brat, strýko alebo dedo.

Najotrasnejší incest planéty: Blízki
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: dailymail.co.uk)


Desivé sexuálne hry sú šokujúce. Deväťročná  Ruth a sedemročná Nadia povedali,  že ich bratia Albert (15) a Jed (14) sa hrali s ich prsiami a Albert mal pohlavný styk s oboma z nich.

Celý svet otriasol fakt, že ako náhle boli deti trošku staršie hneď boli konfrontované so sexom v podobe výjavov ich starších rodinných príslušníkov.

Najsmutnejšie je, že z týchto vzťahov sa rodili deti s vrodenými chybami, ako sú sluchové, zrakové, či rečové chyby. Jedna dievčina nevedela, ako sa kúpať alebo ako použiť toaletný papier.

Genetici napísal do lekárskych záznamov slovo "homozygozita" - narodenia vyplývajúce zo spojenia rodičov, ktorí spolu úzko súvisia. U ôsmich detí bolo zistené, že rodičia boli buď brat a sestra, matka a syn alebo otec a dcéra. Ďalších šesť detí majú rodičia, ktorí sú vzdialenejší príbuzní, ako sú tety a synovci, strýko a neter alebo starí rodičia s vnukmi.

Miestni nedokážu pochopiť ako sa medzi nich, medzi kultúrnych a civilizovaných občanov mohla dostať takáto abnormálna rodina. Matky teraz bojujú, aby ich deti, ktoré boli umiestnené u pestúnov, sa k nim vrátili.

"Táto rodina nechcela, aby ich našli," povedal generálny riaditeľ Maree Walk rodinných a komunitných služieb. "Niektoré z rodín, s ktorými pracujeme, sú veľmi otvorené a hľadajú pomoc - ale to nie je taký prípad,“ dodal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu