Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôza na Šariši: Volkswagen zrámoval zástavku aj s cestujúcou, ide jej o život!

Auto strhlo zástavku aj so ženou Zobraziť galériu (3)
Auto strhlo zástavku aj so ženou (Zdroj: KR HaZZ Prešov)

VEĽKÝ ŠARIŠ - V zlom čase na zlom mieste. Na ceste pri Malom Šariši sa v pondelok popoludní zrazil malý traktor s osobným autom, ktoré silný náraz odhodil do neďalekej zástavky. V tom čase na nej čakala jedna žena, ktorá po zrážke ostala ležať pod autom. V nemocnici teraz bojuje o život.

Vodič Volkswagenu v pondelok krátko pred 15:00 vychádzal na kopec pred Malým Šarišom, keď vo svojom jazdnom pruhu zbadal malý obecný traktor, ktorý odhŕňal sneh. Ten prechádzal kolmo od zástavky MHD z jednej strany cesty na druhú a tak vodič auta šliapol na brzdy. Vtedy však dostal šmyk a do traktora narazil, pričom auto odhodilo na zástavku pri ceste, ktorú doslova strhlo a spolu s ňou aj ženu čakajúcu na autobus.

Doráňaná pani ostala ležať pod kapotou auta, odkiaľ ju vyslobodzovali hasiči. "Hasiči nadvihli prednú časť vozidla a zranenú osobu vyslobodili, transportovali do vozidla RZP a  zabezpečili vozidlá proti úniku prevádzkových kvapalín," uviedol Peter Kovalík, hovorca KR HaZZ v Prešove. Zranenú ženu následne záchranári previezli do prešovskej nemocnice.

Hrôza na Šariši: Volkswagen
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR HaZZ Prešov)

Jej stav je naďalej veľmi vážny. „Pacientka bola prijatá na oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny v ťažkom šoku z vykrvácania, ktorého príčinou bolo združené poranenie hlavy, hrudníka a končatín. Podstúpila urgentné operačné zákroky. Naďalej je v priamom ohrození života,“ informovala hovorkyňa FNsP J. A. Reimana Prešov. Vážnu nehodu vyšetruje prešovský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Hrôza na Šariši: Volkswagen
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR HaZZ Prešov)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu