Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zábery, z ktorých mrazí: Dievča (10) brutálne bije a kope 1,5-ročné dieťatko!

Dievča kope dieťatko na podlahe výťahu.
Dievča kope dieťatko na podlahe výťahu. (Zdroj: YouTube)

CHONGQING - Pozerať sa na päťminútové video, ktoré zverejnili na internete, sa dá iba so sebazaprením a pocitmi ľútosti a hnevu. Len veľmi ťažko sa dá pochopiť, ako sa niečo také vôbec mohlo stať. Zábery z Číny totiž ukazujú, ako iba 10-ročné dievča opakovane kope a bije batoľa vo výťahu pred tým, ako ho vzalo do svojho bytu, kde buď vypadlo, alebo bolo vyhodené z balkóna na 25. poschodí.

Strašidelný osud dieťatka zapĺňal palcové titulky novín v novembri minulého roka, kedy boli zverejnené aj útržky z videa, v celej dĺžke však svetlo sveta uzrelo až teraz. Je na nich zobrazená stará mama batoľaťa, ktorá ho vo výťahu zverí desaťročnej dievčine. Tá ho najprv vezme na ruky, ale kým vystúpajú z desiateho na 25. poschodie utŕži drobec najprv buchnáty a potom aj kopance.

To, čo s ním dievča stvára, je iba pre silné žalúdky, a jeho kruté správanie sa vyvoláva v divákoch plač aj zúrivosť. Bezmocné dieťatko, ktoré sa váľa po zemi nakoniec z výťahu doslova vyhodí na chodbu a dvere sa zatvoria. Viac bezpečnostná kamera v tomto prípade už nezachytila. Aj to však stačilo na to, aby si každý vedel domyslieť, že sa k drobcovi potom nesprávalo o nič lepšie.

Okolnosti jeho vypadnutia z balkóna na 25. poschodí sú však nejasné. Polícia začiatkom decembra oznámila, že pre nízky vek nie je možné dievča trestne stíhať. Po útoku sa v médiách objavili jeho slová, že dieťa udrelo preto, že sa k nemu správalo "nepriateľsky".

Batoliatko pád prežilo a našli ho ležať na zemi pred výškovou budovou. Momentálne je stále v nemocnici v starostlivosti lekárov, pretože utrpelo poškodenie mozgu, ktoré má na svedomí paralýzu.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Dievčatko týra batoľa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu