Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásnu študentku (†23) dobili pred nočným klubom na smrť: Kvôli totálnej malichernosti!

Kimina smrť bola úplne zbytočná Zobraziť galériu (2)
Kimina smrť bola úplne zbytočná (Zdroj: hollywoodlife.com)

SANTA ANA - Keď sa študentka Kim Phamová vybrala predminulú sobotu večer von, netušila, že to budú jej posledné chvíle. Dopustila sa totiž malichernosti, ktorá ju stála život. Skupinku ľudí naštvalo, že im vliezla do záberu, keď sa spolu fotili. Znie to príšerne, ale dobili ju kvôli tomu na smrť.

Dvadsaťtriročná Kim si vyšla v sobotu 18. januára do mesta. Pred obľúbeným klubom Crosby, ktorý sa nachádza v kalifornskom Orange County, nevedomky vliezla do záberu partie mladých ľudí, ktorí sa vonku fotili.

Tých to tak vytočilo, že sa na dievčinu osopili a začali sa s ňou hádať. O krátku chvíľu došlo aj k fyzickým útokom. Podľa očitého svedka menom Jason bola Phamová tou, ktorá udrela prvá. Nehľadiac na to, ostatní ju potom začali kopať tak silno, že spadla na zem. Ani vtedy sa nezastavili a uštedrili jej údery aj do hlavy. Keď sa prestala hýbať, útočníci utiekli.

Krásnu študentku (†23) dobili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hollywoodlife.com)

Útok sa odohral pred očami mnohých ľudí a niektorí si ho dokonca nahrali na telefón. Je naozaj zarážajúce, že namiesto toho, aby obeti pomohli, ich zaujímalo jedine to, aby mali "exkluzívne" zábery.

Polícia už v súvislosti s prípadom zatkla dvoch podozrivých - dvadsaťpäťročnú Vanesu Zavalovú a dvadsaťsedemročnú ženu, ktorej meno nezverejnila, a obvinila ich z vraždy. Pátra ešte po tretej osobe, ktorá má byť zodpovedná za krvavý útok. V prípade odsúdenia im hrozí pätnásť rokov väzenia.

"Ten útok bol brutálny a úplne nezmyselný. Skutočnosť, že sa mu prizeralo toľko svedkov a nikto nezakročil, je alarmujúca," vyhlásil člen kalifornského senátu Lou Correa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu