Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozbesnená žena behala po Vladivostoku nahá: Chcú ma upáliť, kričala!

Nahá žena behá po ceste vo Vladivostoku
Nahá žena behá po ceste vo Vladivostoku (Zdroj: Foto: LiveLeak)

VLADIVOSTOK – Vodiči v ruskom Vladivostoku zažili šok. Pomedzi idúce autá behala po ceste vydesená mladá žena. Bola úplne nahá, prsia si kryla len bielou šatkou. Vykrikovala ako zmyslov zbavená, že ju niekto vyzliekol, polial benzínom a chcel zapáliť. Policajtom sa ženu nepodarilo naložiť ani do auta, pripútali ju o stĺp. Všetko zachytáva VIDEO.

Vodičov v ruskom Vladivostoku poriadne prekvapila mladá žena, ktorá behala nahá po vozovke pomedzi jazdiace autá. Prsia si kryla bielou šatkou a usilovala sa zastaviť okoloidúce autá. Zúfalo volala o pomoc s tým, že sa stala obeťou lúpežného prepadnutia. Mal ju niekto okradnúť, vyzliecť a poliať benzínom s úmyslom upáliť ju.

Prekvapení vodiči privolali policajtov. Tí sa usilovali ženu spacifikovať a chceli ju dostať do svojho auta. To sa im však nedarilo, pretože rozbesnená žena sa im vzpierala. Odhodila aj posledný kus látky, ktorý ju aspoň ako-tak zakrýval. Trom statným chlapom sa nepodarilo rozbesnenú ženu ovládnuť a upokojiť. Policajti ju tak pripútali o stĺp, kde so svojim vyčíňaním pokračovala ako vyplašené zviera.

Blondínka pravdepodobne zažila nepredstaviteľný šok alebo sa len dobre bavila. Posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu