Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tie ale dopadli: Celebritky z našich šou nahé v telke! Koľko za to berú?

V sexi kvíze sa vyzliekajú Linda Drevenková z VyVolených a aj Viera (vpravo) z Hotelu Paradise. Zobraziť galériu (8)
V sexi kvíze sa vyzliekajú Linda Drevenková z VyVolených a aj Viera (vpravo) z Hotelu Paradise.

BRATISLAVA - Hlavne, že sú v telke! Do reality súťaží sa hlásia ľudia, ktorí potrebujú peniaze alebo sa chcú zviditeľniť. Alebo oboje. Hlavne ženy mávajú pocit, že sa vďaka účasti v televíznom projekte vyšvihnú medzi moderátorky či modelky. Z týchto šou však väčšinou zúročia len schopnosť vyzliecť sa kedykoľvek pred kýmkoľvek. Dokazujú to Linda Drevenková (30) z VyVolených a tiež Viera (26) z Hotela Paradise, ktoré sa divákom bez problémov odhaľujú. My sme zistili, aký za to majú honorár.

Zarábajú si vlastným telom! Hviezdičky slovenských reality šou sa často snažia plávať vo vodách šoubiznisu a dostať sa medzi zavedené modelky či moderátorky. Často ale precenia svoje možnosti. A tak im nezostáva nič iné, len vziať flek, ktorý so serióznym vystupovaním v televízii má len málo spoločné.

Najnovšie sa mnohým takto darí v nedávno vzniknutej Tv 8, kde dostali v sexi kvíze priestor viaceré účastníčky rôznych šou. S chuťou sa tam pred kamerami vyzlieka napríklad Viera Lea, známa z programov Hotel Paradise, Mama, ožeň ma a Slnko, seno, slanina. Prostoreká blondínka korení svoje „moderovanie” naozaj pikantnými historkami z vlastnej spálne.

Svoje prednosti divákom ukazuje aj víťazka úplne prvých VyVolených Linda Drevenková. Hoci vtedy vyhrala niekoľko miliónov, šťastie jej to neprinieslo. „Výhra bola prekliata,” prezradila pred pár mesiacmi. A tak si nedávno začala zarábať nahotou.

Najnovším prírastkom do tohto vyzliekacieho tímu je Gabriela Bullová z markizáckej Farmy. A ponuku údajne dostala aj striptérka Mikela, ktorá sa zviditeľnila v programe Pláž 33 na rozlúčke súťažiaceho so slobodou či v Sexy športe na Dajto.

Topky.sk zisťovali, koľko si tieto takmer zabudnuté tváričky dokážu takýmto odhaľovaním svojho tela zarobiť. „Dostávajú od 50 do 200 eur za večer. Záleží to aj na tom, ako sú známe,” tvrdí náš zdroj. Ktovie, ktorá z reality „celebritiek” má najvyššiu hodnotu...

Len od 18 rokov: Vystúpenie Lindy Drevenkovej v súťažnom kvíze.

Linda

Len od 18 rokov: Viera z Hotela Paradise nemá problém prezrádzať pikantnosti zo svojej spálne.

Lea

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu