Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyzývavá Verešová opäť bez bielizne: Prso sem - prso tam, rada ich vždy pretŕčam!

Andrea Verešová odhalila svoje prsia v bielych šatách. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová odhalila svoje prsia v bielych šatách.

PRAHA - (Ne)prekvapila! Andrea Verešová (33) je krásna žena s dokonalou postavou, a tak vyzerá výborne snáď v čomkoľvek. Medzi jej najobľúbenejšie kúsky oblečenia patria rafinovane strihané šaty či róby, ktoré zvýrazňujú modelkine krivky. Tieto outfity si často vyžadujú dávku odvahy a naopak, nežiaduca je pod ne bielizeň. Tú nechala brunetka v skrini aj včera, keď zavítala na krst svojho kalendára. Prítomných pánov tak znovu ohurovala pohľadom na svoje odhalené prednosti.

Má vôbec doma podprsenku?! Túto otázku si v súvislosti s Andreou Verešovou kladú zrejme viacerí. Dvojnásobná mamička sa totiž v spoločnosti objavuje prevažne bez tohto kúsku oblečenia. Na tom ale nie je nič zlé, veď nosiť tento typ bielizne pod extravagantné šaty by bolo módnym prehreškom. Navyše, oblé krivky bývalej missky ulahodia hádam každému mužskému oku.

V rafinovane strihanej róbe zažiarila Andrea aj na krste kalendára, v ktorom pózuje úplne nahá. Zvolené biele šaty síce na prvý pohľad odhaľovali len modelkin chrbát, keď sa však predklonila alebo otočila zboku, ukázala toho oveľa viac. „Keď sa žena nemá za čo hanbiť, tak si môže takéto šaty obliecť. Ale musí to byť decentné,” povedala v minulosti na margo vyzývavých šiat modelka.

Andrea Verešová už v minulosti odhalila viac, než by chcela. Pozrite si najsexi šaty, v ktorých sa predviedla v ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu