Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalenie detektoru lži v prípade Kramného: Zaváhal na otázku o umierajúcej Monike!

Petr Kramný Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný (Zdroj: FB)

PRAHA - Klamal?! Výsledky výsluchu Petra Kramného, ktorý v súvislosti so smrťou manželky Moniky (†36) a dcérky Klárky (†8) v Egypte vypovedal na detektore lži, až donedávna polícia prísne strážila. Dnes, po necelých dvoch týždňoch, však prenikli na verejnosť prvé informácie o tom, ako Petr na teste obstál. Alebo neobstál?

Test na detektore lži Petr absolvoval ešte v polovici januára ako súčasť vyšetrovania smrti Moniky a Klárky, ktoré minulý rok za záhadných okolnosti zahynuli na dovolenke v egyptskej Hurghade. Pozostával z desiatok otázok vytvorených a dôkladne zoradených špecializovanými psychológmi. Petr na ne odpovedal vyše tri a pol hodiny, počas ktorých psychológovia sledovali jeho krvný tlak, srdečný pulz či rozšírenie zreničiek.

Ak by zaklamal, odrazí sa to na hodnote meraných údajov a podľa informácií českého denníka Blesk k takejto situácii počas výsluchu došlo jediný krát. Petr údajne zaváhal pri odpovedi na otázku týkajúcu sa chvíľ pred tragédiou. "Zaváhal vo chvíli, keď sa ho pýtali, či jeho žena Monika volala na hotelovú recepciu, keď bolo celej rodine zle," prezradil utajený zdroj denníka.  

Podľa jasnovidky môže za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Keď potom Petr odpovedal, detektor lži odhalil nesúlad. Psychológovia následne otázku preformulovali a po chvíli mu ju položili znova. Vtedy už údajne muž, ktorého egyptská polícia sprvu označila za hlavného podozrivého, odpovedal bez akéhokoľvek zaváhania. Ďalšie detaily z testu kriminalisti naďalej taja. Výsledky nepozná ani samotný Petr, ktorý už ani nedúfa, že by sa ich niekedy dozvedel.

Česká polícia tragické úmrtie matky s dcérkou naďalej prešetruje. Najnovšie údajne pracuje aj s verziou, že za ich smrťou môže byť samotná Monika. Podľa zdroja českého denníka totiž všetko nasvedčuje tomu, že spáchala samovraždu. Na druhý svet chcela údajne so sebou zobrať aj dcérku Klárku a manžela Petra. Nie je však vylúčená ani možnosť, že rodinu otráviť nechcela a jed sa do ich tela dostal nešťastnou náhodou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu